Darko Tanasijević, voditelj televizije Pink, oglasio se na svom Instagram profilu i obavestio pratioce da je dobio pretnje zbog teme koja je pomenuta u rijalitiju „Elita“.

Darko je na pomenutoj društvenoj mreži podsetio da nije on kriv zbog onoga što izgovaraju drugi ljudi.

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Malopre sam primio preteći poziv pred večerašnju emisiju „Elita – Pitanja novinara“. Pojedini, koji ne žele da se jave na telefon niti da odgovore na poruku, poturaju posrednike da me zovu sa molbama i upozorenjima. Mene?! Ponavljam, nisam vam ja kriv zbog stvari (istinitih ili lažnih) koje o vama drugi javno iznose i pričaju u medijima, niti mogu da utičem na njihova svedočenja i priznanja stajalo je u objavi.

Pozvali smo Tanasijevića, koji je za Informer otkrio da je u pitanju pretnja zbog jedne afere.

 Pretnja ima veze sa nekim aktuelnim pričama u „Eliti“. Pošto su se od strane učesnika pomenula imena sa estrade, poturili su mi neke druge ljude da me zovu da bih stopirao te priče. Ponovio sam da nisam ja taj koji je nešto izneo u javnost i da su oni njihova adresa. Poručeno mi je da sam lepo zamoljen, a da ćemo, pošto sam odbio da stopiram priču, „rešavati to na neki drugačiji način“. Nisu definisali taj „drugačiji način“, ali sam to shvatio kao pretnju. Ne plašim se, nisam uznemiren, ali niko nema pravo da to radi i da mi preti zbog tuđih postupaka i tuđih švaleracija.

S obzirom na to da je učesnica Jovana Cvijanović pre nekoliko dana iznela tvrdnje da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom, pitali smo Darka da li je dobio pretnje upravo zbog te priče.

Foto: Informer

 

– Pa, ti pretpostavi, ali ja to nisam rekao – kazao je on kroz osmeh i otkrio da li će prijaviti osobu koja mu je pretila:

Iako smatram da bilo koji vid pretnje treba da se prijavi, stvarno nemam za to ni vremena, ni živaca.

Podsetimo, Jovana je rekla da je sa Peđom imala aferu dok je bila maloletna, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.


Vesti

Društvo

„Zadovoljni smo što je doktor uhapšen, da se to nikome više ne desi!“ Oglasila se Marica koja je optužila lekara za smrt bebe

– Zadovoljni smo što je ginekolog M.M, koji me je porodio i i čijom krivicom je umrla naša beba uhapšen, upravo smo pročitali vest. Nadamo se da će pravda biti na našoj strani, da će odgovarati za smrt našeg deteta, koje je trebalo da se rodi zdravo i pravo jer je trudnoća bila uredna. Izgubili smo našu Elenu i sada ne samo što želimo da krivac odgovara već ovo radimo i zato da se ista stvar ne bi desila nekome drugom. Zato je važno da doktor M.M. odgovara i zato je važno što je uhapšen i pritvoren – kaže za Kurir Marica Mihajlović, porodilja iz Šida koja je optužila doktora M.M. za akušersko nasilje i to da je odbijao i da joj uradin carski rez u bpolnici u Sremskoj Mitrovici zbog čega se, nakon sati i sati mučenja i nje i bebe, beba zaglavila u kanalu, usled čega je i preminula.

Smederevcem će se uskoro voziti u četiri trake: Iz Grocke više nećemo morati kroz Beograd, a sva sela dobiće i ovo! Hitna pomoć neće biti ista: U martu počinje rekonstrukcija zgrade!

Društvo

Hitna pomoć neće biti ista: U martu počinje rekonstrukcija zgrade!

Zavod za urgentnu medicinu Grada Beograda, koji svi poznajemo kao Hitnu pomoć pored auto-puta, mora da bude u stanju da odgovori na zahteve za urgentnu pomoć svih 11 gradskih opština. Zgrada Hitne pomoći izgrađana je 1960. godine i od tada nije obnavljana. Vest je da već u martu počinje rekonstrukcija. Sve novo, biće i veće i bolje ali do tada će se snalaziti po starom.

Od ponedeljka u klupama: Završava se zimski raspust za osnovce i srednjoškolce! Donete nove mere za zaštitu potrošača: Odnose se na ispravnost bele tehnike, a sve važi i za Srbiju, evo i zašto!

Originalni tekst