U četvrtak, 18. aprila, od 20 časova u svim Cineplexx bioskopima biće održan Horror night povodom filma „Bezgrešna“. Sve članove Cineplexx bonus kluba koji posete Horror night događaj očekuje dodatnih 1000 bodova. Za najsrećnije posetioce Cineplexx bioskopa u Beogradu pripremili smo vaučere našeg partnera DIL Escape Rooms-a.

Rezervišite subotu 20. april za najbolji provod u gradu, jer Cineplexx bioskopi obeležavaju svoj rođendan uz specijalnu cenu ulaznice od 250 dinara za sve projekcije! Ne propustite najaktuelnije filmske naslove ove subote uz jedinstvenu cenu ulaznice od 250 dinara i uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu! Rođendanski meni i ove godine raznovrstan, pa će ljubitelji domaćih ostvarenja uživati u filmovima ,,Jorgovani”, ,,Ruski konzul” i ,,Za danas toliko”, dok naše najmlađe posetioce očekuju nezaboravne avanture uz animirane filmove ,,Kung Fu Panda 4” I ,,Baba Jaga”, ,,Vau vau Zvezda 2” i igranoj porodičnoj avanturi ,,Lasi: Nova avantura”. Ljubitelje horor filmova očekuje ,,Prvo predskazanje” a fanovi akcije uživaće u borbi titana u filmu ,,Godzila X Kong: Novo carsrvo”. Epska avantura ,,Dina: Drugi deo” fascinirala je bioskopsku publiku širom sveta a u subotu vas ovo fantastično ostvarenje očekuje u svim bioskopima I u jedinstvenoj IMAX sali u Galeriji po ceni od 250 dinara!

U subotu, 20. aprila, u 18.55č u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu imaćete priliku da gledate prenos uživo opere „Lastavica“. Pučinijeva gorko-slatka ljubavna priča koja se retko prikazuje u Metu, sa sopranistkinjom Ejndžel Blu u ulozi francuske kurtizane Magde, nasuprot tenoru Džonatanu Tetelmanu koji debituje na ovoj operskoj sceni kao Ruđero, idealističan mladić koji pruža alternativu njenom životu u raskoši. Maestro Speranca Skapući diriguje postavkom inspirisanom Art Deko stilom Nikolasa Žoela, koja publiku prenosi od centra pariskog noćnog života do sanjivog prikaza Francuske rivijere. U svojim debijima u Metu, sopranistkinja Emili Pogorelc i tenor Bekzod Davronov kompletiraju izvanrednu postavu kao Lizet i Prunje.

U utorak, 23. aprila, u 20.30č u Cineplexx Galerija bioskopu biće održana IMAX premijera filma „Kaskader“. Budite među prvima koji će pogledati ovu akcionu komediju u veličanstvenom IMAX formatu.

On je kaskader, i kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucanju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo da krene po dobru?

U sredu, 24. aprila, od 20 časova u svim Cineplexx bioskopima biće održan Ladies night povodom filma „Rivali“.  Pored interesantnog naslova, u svim bioskopima smo pripremili piće dobrodošlice, dok one najsrećnije očekuju Body Shop i Viva By Ela pokloni. Dodatno, dame sa naviše sreće mogu da dobijaju i vaučer salona „Češalj & Makaze“, mogućnost da oprobaju svoje teniske veštine na terenima Akademije Obradović, Vanilla Rain nakit, kao i poklon pakete čuvenog brenda Water Drop.

Originalni tekst