Novu nedelju u Cineplexx bioskopu obeležiće čak šest novih naslova, ali i premijera animiranog filma o Transformerima!

Evo koji filmovi nam dolaze na repertoare:

  1. SNOVI JEDNOG ROBOTA – Pas živi na Menhetnu i umoran je od usamljeničkog života. Jednoga dana odlučuje da sebi naruči prijatelja robota. Njihovo prijateljstvo cveta, postaju nerazdvojni, vodeći život karakterističan za Njujork osamdesetih godina prošlog veka. Jedne noći pas je prisiljen da ostavi robota na plaži, što ga čini veoma tužnim. Da li će se njih dvojica ikada opet sresti?

#RobotDreams #drama #mjuzikl #animirani

Trejler:  https://youtu.be/vhOj-olX0LM

  1. SVA LICA DOBROTE– Triptih koji prati čoveka bez mnogo izbora koji pokušava da preuzme kontrolu nad svojim životom, policajca koji je uznemiren što je njegova žena koja se, nakon što je nestala, vratila kao potpuno drugačija osoba i ženu odlučnu da pronađe nekog posebnog sa neobičnim veštinama.

#KindsOfKindness #komedija #drama 

Trejler: https://youtu.be/s4X6pyA8bng

  1. BEZ PRAVILA”* – Možemo li da priuštimo bogate?

Sva društva su zasnovana na ideji društvenog ugovora: ako vredno radimo, tretiramo druge s poštovanjem i igramo po pravilima – bićemo nagrađeni. Međutim, postoje oni koji krše pravila – oni koji koriste poreske rajeve i ubiru profit, a ne uzvraćaju društvu. Bez pravila se bavi globalnim obrascima kleptokratije i ekstraktivizma, poput ubijene istraživačke novinarke na Malti ili reke bez vode u Čileu. Kada ljudi dostignu prelomnu tačku, počinju da protestuju. Videćemo ih kako se već bore na prvim linijama društvenih pobuna širom sveta. Bez pravila istražuje mogućnosti prevazilaženja nepravde i korupcije

#BreakingSocial #dokumentarni

Trejler: https://youtu.be/GnGn0X7fp3w

*Film se samo u Cineplexx Ušće Shopping Center bioskopu.

  1. „GIRL YOU KNOW IT’S TRUE” – Muzički producent Frenk Farijan angažuje nepoznate pevače Roba Pilatusa i Faba Morvana za svoj sledeći muzički projekat. Sledi meteorski uspon koji prevazilazi sve granice. Dva prijatelja, Rob i Fab, osvajaju međunarodne top-liste pod imenom Mili Vanili, imaju tri hita broj jedan u SAD-u i uživaju u životu punom izobilja u Holivudu. Samo mali krug insajdera zna njihovu tajnu: dvojac zapravo ne peva – samo pomera usne na glasove pravih pevača. Na vrhuncu njihove slave, kada Mili Vanili osvajaju Gremi i idu na turneju po Americi, istina najzad izlazi na videlo. Dok se moćni aparat koji je vukao konce dvojca brzo raspada zbog afere, Rob i Fab se nalaze usred najvećeg skandala u istoriji muzike…

#drama #biografija #muzičkifilm #MilliVanilli

Trejler: https://youtu.be/hz9XbGCzsgg

  1. IZUMITELJ– Dok izmišlja leteće sprave, ratne mašine i proučava leševe, Leonardo da Vinči se bavi smislom samog života uz pomoć francuske princeze Margarite od Navare.

#TheInventor #animirani #avantura #edukativni

Trejler: https://youtu.be/r30KrrmzpHE

  1. „NE GOVORI ZLO“ – Američka porodica dobija poziv šarmantne britanske porodice sa kojom su se sprijateljili na odmoru, da provedu vikend na njihovom idiličnom seoskom imanju. Ono što započinje kao odmor iz snova ubrzo se pretvara u vrišteću psihološku noćnu moru.

Od Blumhausa, producenata filmova „Crni telefon“, „Beži!“ i „Nevidljivi čovek“, dolazi intenzivni napeti triler modernog doba, u kome glavnu ulogu tumači dobitnik BAFTA nagrade, Džejms Mekavoj („Podeljen“, „Glas“) kao harizmatični, alfa-mužjak vlasnik imanja čije neuobičajeno srdačno i neposredno gostoprimstvo krije neizrecivu tamu.

#SpeakNoEvil #triler #horor

Trejler: https://youtu.be/IZx9Eb1CZeQ

„TRANSFORMERSI: POČETAK“ – PREMIJERA 14.9. U CINEPLEXX GALERIJA BIOSKOPU

Transformersi se vraćaju na velika platna Cineplexx bioskopa uz fantastičnu premijeru u subotu 14. septembra, u Cineplexx Galerija bioskopu.

Od 17h, posetioce očekuje druženje od uz piće dobrodošlice, face painting i sjajnu atmosferu pred zabavnu avanturu.

Film „Transformersi: Početak“ možete pogledati premijerno u dva termina:

  • U 18:00h – za sve ljubitelje 3D sinhronizovanih projekcija
  • U 19:00h – za posetioce koji ipak više vole titlovane 2D projekcije

„DŽOKER: LUDILO U DVOJE“ – ULAZNICE U PRODAJI!

Hoakin Finiks se vraća na velika platna kao Džoker, i ovaj put sa njim stiže i sjajna Lejdi Gaga kao Harli Kvin.

„Džoker: Ludilo u dvoje“ stiže pretpremijerno u sve Cineplexx bioskope 2. oktobra, a ulaznice su već uveliko u prodaji!

Kupite ulaznice na vreme i gledajte dugoočekivani film „Džoker: Ludilo u dvoje“ u Cineplexxu!

Post Views: 13

Originalni tekst