Predstavnik Holandije prvi put je sada usnimljen, nakon što su se pojavile glasine da je diskvalifikovan sa ovogodišnje „Evrovizije“ u Malmeu.

Jost Klajn u središtu je skandala čitav dan, a njegova sudbina još uvek nije poznata. Kako je navedeno, ovogodišnji holandski predstavnik na „Evroviziji“ neće učestvovati na generalnoj probi, te postoji mogućnost da se Holandija uopšte ne pojavi ni u finalu takmičenja.

Foto: profimedia

 

Dok Evropa spekuliše, izvođača su okupljeni pripadnici sedme sile primetili ispred hotela u Malmeu, a dok su novinari pokušavali da dobiju neki odgovor, Jost je sa obezbeđenjem samo prošao pored njih i ušao u lift.

Podsetimo, predstavnik Holandije na ovogodišnjoj „Evroviziji“, Jost Klajn, na današnjoj probi trebalo je da nastupi peti po redu, međutim, on se na sceni nije pojavio. Klajn je došao u Arenu zajedno sa ostalim kandidatima, ali je sa bine iz nepoznatih razloga izostao. 

Ovaj njegov potez privukao je veliku pažnju, a oglasila se i EBU.

Foto: profimedia

 

– Trenutno istražujemo incident koji nam je bio prijavljen, a koji uključuje holandskog izvođača. Neće imati probe do daljeg. Nemamo drugih komentara u ovom trenutku – izjavili su predstavnici EBU.

Pojavile su se brojne teorije, a jedna od njih jeste i ta da je holandski pevač fizički napao pripadnika tima izraelske delegacije

sledeća vest

Originalni tekst