Koarkai Denvera pobedili su u gostima ekipu Golden Stejta rezultatom 119:103 u noanjem meu NBA lige.

!      ,      ()

FOTO: AP/Tanjug

U pobednikom timu briljirao je srpski koarka Nikola Joki, koji je na meu u San Francisku ostvario 139. tripl-dabl u karijeri, a 123. u regularnom toku sezone u NBA ligi.

On je za 37 minuta na terenu postigao 32 poena i imao 16 skokova i 16 asistencija. Ovo je bio trei uzastopni tripl-dabl srpskog koarkaa, a 18. od poetka sezone. Joki je na meu sa Golden Stejtom imao i etiri osvojene lopte, jednu blokadu i dve izgubljene lopte.

Gotovo na svakom meu srpski as dobije estoke batine od svojih uvara, a to je moglo da se oekuje i od Drejmonda Grina, koarkaa koji vai za jednog od „prljavijih“ u NBA ligi. Ipak, Joki je pokuao prvi da ga iznenadi, te ga je u jednom duelu udario po licu.

Grin je pobesneo zbog toga, pa se zaleteo na Jokia i napravio jak faul, nakon ega je negodovao kod sudija poto prethodno nisu svirali faul u napadu. Veih problema nije bilo, Joki je „iskulirao“ poznatog provokatora, a nakon mea njih dvojica su se srdano pozdravili.

Srbina su na ovom meu najbolje pratili Damal Mari sa 27 i Aron Gordon sa 17 poena.

U redovima Voriorsa najefikasniji je bio Klej Tompson sa 23 poena, dok je Stef Kari ubacio 20, ali uz veoma lo ut iz igre.

Posle tree vezane pobede, Denver ima skor 39/19 i trei je na tabeli Zapadne konferencije, dok je Golden Stejt na desetoj poziciji sa 29 pobeda i 27 poraza.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst