Merkur i Sunce se približavaju Saturnu u Ribama, koji se nalazi još od prošle godine u ovom znaku i 28. februara desiće se spoj ove tri planete na istom, devetom stepenu.

Kako Ribe podnose Saturna u svom znaku, trebalo bi da bude jedno od pitanja , ali da imaju podrške od svojih vladara, Jupitera i Neptuna, imaju, jer Jupiter do kraja maja ove godine, tranzitira znakom Bika i pruža im prijateljsku, toplu pomoć iz ovog zemljanog, plodnog znaka.

Stiže novac 1. marta

1. marta egzaktno će se desiti lep aspekt između ove dve planete, pa ljudi koji su rođeni oko ovog datuma mogu i da iskoriste pomoć ovog diva, u vidu novčanih i finansijskih dobitaka, ulaganja i svega što je povezano sa ovom dobroćudnom planetom.

Foto: Shutterstock

 

28. februara ne treba donositi odluke

Kako će svako od nas reagovati na taj 28. februar, kada će Sunce, Merkur i Saturn biti u zagrljaju, zavisi od naših životnih situacija, kao i od naše natalne karte, ali svakako moramo imati na umu da je Merkur u Ribama, loše pozicioniran u smislu donošenja nekih odluka, ili intelektualnih radnji.

Danas bi trebalo odmoriti, meditirati, i misli, koje mogu biti opterećene nekim brigama, strepnjom ili strahom, na neki način smiriti.

Od 1. marta nižu se lepi odnosi Sunca sa drugim planetama, pa će baš tog dana, kako je rečeno Sunce i Jupiter biti u pozitivnoj razmeni energije, a 9. marta Sunce i Uran, koji se takođe nalazi u znaku Bika, biti u skladnom odnosu.

Konjukcija Merkura, Saturna i Sunca u Ribama najviše će odgovarati Škorpijama i Rakovima, a najmanje će prijati Strelčevima, Blizancima, Devicama i Ribama.

Mesec je ušao u Vagu! 3 horoskopska znaka očekuje neverovatna sreća

sledeća vest

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Ubice, Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), u noći između subote i nedelje, odšetali su iz Dunavske ulice nakon što su monstruozno ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića (23). Od njih već 5 dana nema ni traga ni glasa, a srpska policija raspisala je potragu za njima, ali i apelovala na sve građane koji imaju informacije o njima, da to prijave.

Ove 3 žene u Srbiji zatekla je ista sudbina u februaru: Presudili im oni koje su volele Danima ga pratili: Određen pritvor osumničenima za ubistvo Milana Šuše u Zemunu Završeno suđenje roditeljima dečaka ubice! Evo kad se nastavlja (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst