Merkur i Sunce se pribliavaju Saturnu u Ribama, koji se nalazi jo od prole godine u ovom znaku i 28. februara desie se spoj ove tri planete na istom, devetom stepenu.

Kako Ribe podnose Saturna u svom znaku, trebalo bi da bude jedno od pitanja , ali da imaju podrke od svojih vladara, Jupitera i Neptuna, imaju, jer Jupiter do kraja maja ove godine, tranzitira znakom Bika i prua im prijateljsku, toplu pomo iz ovog zemljanog, plodnog znaka.

Stie novac 1. marta

1. marta egzaktno e se desiti lep aspekt izmeu ove dve planete, pa ljudi koji su roeni oko ovog datuma mogu i da iskoriste pomo ovog diva, u vidu novanih i finansijskih dobitaka, ulaganja i svega to je povezano sa ovom dobroudnom planetom.

Foto: Shutterstock

28. februara ne treba donositi odluke

Kako e svako od nas reagovati na taj 28. februar, kada e Sunce, Merkur i Saturn biti u zagrljaju, zavisi od naih ivotnih situacija, kao i od nae natalne karte, ali svakako moramo imati na umu da je Merkur u Ribamaloe pozicioniran u smislu donoenja nekih odluka, ili intelektualnih radnji.

Danas bi trebalo odmoriti, meditirati, i misli, koje mogu biti optereene nekim brigama, strepnjom ili strahom, na neki nain smiriti.

Od 1. marta niu se lepi odnosi Sunca sa drugim planetama, pa e ba tog dana, kako je reeno Sunce i Jupiter biti u pozitivnoj razmeni energije, a 9. marta Sunce i Uran, koji se takoe nalazi u znaku Bika, biti u skladnom odnosu.

Konjukcija Merkura, Saturna i Sunca u Ribama najvie e odgovaratikorpijama i Rakovima, a najmanje e prijati Strelevima, Blizancima, Devicama i Ribama.

Mesec je uao u Vagu! 3 horoskopska znaka oekuje neverovatna srea

sledea vest

Originalni tekst