„DELFINI“ su svesni da prvih dana 36. Evropskog prvenstva u Zagrebu i Dubrovniku ne smeju da potcene slabije ekipe od sebe ukoliko ne žele da zagorčaju sebi život kao pre godinu i po dana u Splitu. Vaterpolisti u petak (17.00) u grupi C u hrvatskoj prestonici igraju sa Izraelom, u nedelju (17.00) ih očekuje duel sa Nemačkom, a u utorak (17.00) sa Maltom. Pobede im donose prvo mesto i duel u osmini finala, 10. januara, sa najslabijom ekipom iz grupe A (Hrvatska, Crna Gora, Španija, Francuska).

ПРАВИ ПОЧЕТАК 10. ЈАНУАРА: Ватерполисти истичу да их одлучујуће борбе на Европском првенству у Загребу и Дубровнику очекују од осмине финала

FOTO: M. Vukadinović

U suštini, pravi početak za pulene Uroša Stevanovića je meč osmine finala, koji se igra 10. januara. Prvo kolo u grupi A pokazalo je da naše čeka pakleni duel, jer su Hrvati i Crnogorci slavili posle peteraca nad Španijom i Francuskom.

– Puni smo samopouzdanja, spremni smo za takmičenje. Oseća se uzbuđenje. Videćemo šta nam znači to što imamo lakšu grupu jer naša prava utakmica će biti osmina finala. Nema pritiska oko olimpijske vize. Neće biti lako u Zagrebu to da se odradi. Imamo kasnije i drugu priliku na SP u Dohi i optimisti smo – ističe za sajt VSS Dušan Mandić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst