Pevačica Milica Todorović naišla je na brojne hejt komentare na račun svog fizičkog izgleda nakon što se drastično ugojila.

Pevačica Milica Todotović postala je predmet žestokih reakcija na društvenim mrežama nakon što je nedavno nastupila u kratkoj crnoj haljini, što je izazvalo raspravu o njenom fizičkom izgledu. Mnogi su primetili da je pevačica, koja je inače poznata po svojoj vitkoj figuri, izgledala značajno drugačije, što je rezultiralo tvrdnjama da je dobila više od 20 kilograma.

Foto: ATAIMAGES

 

Njena pojava na sceni izazvala je šok među fanovima, koji su brzo reagovali na društvenim mrežama. Dok su neki izrazili zabrinutost zbog njenog novog izgleda, drugi su bili brutalni u svojim komentarima, izražavajući razočaranje i čak gađenje.

„Mečka Božana“, „Ima noge ko balvane“, „Ugojila se ko krava“, „Vidi je, ista Miljana Kulić“, su samo neki od ružnih komentara koji su se našli ispod spornog snimka, ali bilo je i onih koji su podržali njenu promenu „Nema veze što se ugojila, i dalje je kraljica“, „Bravo Milice ne mogu ti ništa“, „Kraljice nikad lepša nisi bila“ i mnogi drugi. 

Foto: printscreen

 

Ova neočekivana promena izazvala je žustre rasprave jer je pevačica važila za seks simbol naše javne scene. Dok su neki podržali Todotovićevu i istakli važnost prihvatanja različitih tela, drugi su insistirali na tome da je pevačica dužna svojim fanovima da promoviše zdrav način života.

Foto: printscreen

 

Milica Todotović se za sada nije oglasila povodom ovih reakcija, ostavljajući prostor za dalje spekulacije i rasprave o svom novom izgledu.

Marija Šerifović ispratila Teya Doru na Evroviziju! Pevačice se fotkale na aerodromu i sve objavile

sledeća vest

Originalni tekst