Pevačica Goca Božinovska otkrila je da njen sin Mirko, kojeg je dobila u braku sa Zorsnom Šijanom, ima narav kao njegov otac.

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, dobio je dvoje sinova da Bojanom Rodić. Međutim, iako ga je roditeljstvo promenilo, pevačica kaže da je Mirko i dalje vrlo nezgodan kada dobije napad histerije ili kada je nervozan, jer u tim trenucima baca predmete po kući, u čemu vidi njegovu sličnost sa pokojnim Zoranom Šijanom.

Goca kaže da se ranije plašila da njen naslednik ne završi kao njegov pokojni otac Zoran, jer je vrlo temperamentan.

Foto: ATA Images

 

Moj Mirko je suvo zlato, majkin ceo svet, ali kad poludi i kad je nervozan sklanjam mu se s puta! On ume da baca stvari kad je nervozan, bežim iz kuće i sklanjam se da ne izvučem deblji kraj – rekla je Goca kroz smeh, pa je potom nastavila:

Foto: ATAIMAGES

 

On ni sad ne priznaje ništa kada skrivi i ako mu na nešto skrenem pažnju. Kaže mi: „Jesi li sigurna da sam to ja?“, a ja dodam: „Dobro, nisi ti, moja baba pokojna je“. Plašim se čak i kad vozi motore, kao i svaka majka, ali šta ću, on je jednostavno takav. Njega privlače takve stvari. Oduvek je voleo brzu vožnju, sve što mu diže adrenalin. Njega je otac Zoran još dok je mali bio učio da vozi skuter. On je za sva ta ludila rođen, ne mogu tu prirodu da obuzdam. On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmijum i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio – neustrašiv. Sećam se Zorana kad je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori. To je strmina, a on ide motorom, spušta se bez straha. Mirko je povukao taj gen da voli izazove i tu ne mogu ništa. Plašim se da ne završi kao njegov otac.

Kaća Grujić prošla kroz agoniju zbog vršnjaka: Otkrila koje nadimke su joj dali, zbog ovog je otišla pod nož sa 20 godina

sledeća vest

Originalni tekst