O incidentu koji se dogodio pre nekoliko godina progovorio je crnogorski pevač.

Nije retkost da pevači doživljavaju razne neprijatne scene na nastupima, ali ono što je doživeo Danijel Alibabić – zaista je bilo ozbiljno.

Naime, crnogorskom pevaču je pre nekoliko godina jedan čovek odgrizao deo uha na nastupu, pa je usledilo suđenje, kojim je Danijel bio užasnut.

Foto: ATAIMAGES

 

– Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum… Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam meseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čoveka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti – opisao je Alibabić.

Foto: ATAIMAGES

 

Pevač je druželjubive prirode, ali dosta stvari shvata sa rezervom, otkako mu se desio strašan događaj.

– Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se verovatno neće brzo rešiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan deo mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem – izjavio je Danijel ranije za Blic.

Podsetimo, Alibabić je ranije bio deo grupe „No name“, koja je predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Evrosongu. Pevač je poznat i po učešću u rijalitiju „Farma“.

Originalni tekst