KOŠARKAŠI Partizana sezonu u Evroligi završavaju utakmicom 34. kola protiv Valensije u „Areni“. Meč možete pratiti uživo na portalu „Novosti“.

ПАРТИЗАН - ВАЛЕНСИЈА: Црно-бели се опраштају од Евролиге за ову сезону

FOTO: M. Vukadinović

Uoči meča:

Crno-beli neće igrati u plej-inu, pošto će ligaški deo najelitnijeg takmičenja okončati na 11. mestu bez obzira na to kakav ishod sa „slepim miševima“ bude.

Tim iz Španije je posle teškog poraza od Asvela (98:69) u prošlom kolu smenio Aleksa Mumbrua. Ekipu kao da je to trglo pa je u jednoj neverovatnoj napadačkoj utakmici pobedila Baskoniju (111:101) u ACB ligi.

Iako susret nema nikakav rezultatski značaj Partizan sigurno ima želju da se trijumfalno oprosti od Evrolige i to pred svojim navijačima.

Izabranici Željka Obradovića su ove sezone ostvarili samo četiri pobeda kao gosti, a jedna je bila upravo protiv Valensije u „Fonteti“ (67:72).

Partizan trenutno ima učinak 15-18, dok je tim iz Španije na 14-19.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst