Unuka čuvenog dramskog umetnika izuzetno je obrazovana, a danas je prisustvovala premeštanju Batinih posmrtnih ostataka u Koraćicu.

Kao što smo već pisali, posmrtni ostaci Velimira Bate Živojinovića premešteni su danas iz Aleje zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, u porodičnu grobnicu u selu Koraćica, na kom je prisustvovala i unuka preminulog velikana, Dina Živojinović.

Legendarni glumac, podsetimo, bio je u braku sa suprugom Lulom Živojinović, u kojem su dobili ćerku Jelenu i sina Miljka koji su im podarili čak šestoro unuka.

Dina Živojinović je jedna od unuka proslavljenog dramskog umetnikla, koja je dugo živela u inostranstvu, gde je stekla zavidno obrazovanje.

Inače, sa unukom Dinom, Bata je proveo poslednje trenutke svog života.

– Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra – rekla je ranije Dina za medije.

Malo ko zna da je veliki hit Suzane Jovanović napisao Saša Popović: Pričali da joj brani da peva, ali istina je malo drugačija

sledeća vest

Originalni tekst