Košarkaš Olimpijakosa i reprezentacija Srbije Filip Petrušev, doživeo je povredu u sinoćnjem meču svog tima protiv Bareslone. Iako je izgledalo strašno, danas su stigle ohrabrujuće vesti iz tabora crveno-belih.

ОВО ЈЕ ЧЕКАО СВЕТИСЛАВ ПЕШИЋ: Стигле вести о стању Филипа Петрушева!

FOTO: FIBA.Basketball

Strateg tima iz Pireja Jorgos Barcokas potvrdio je da Petrušev nije trenirao, ali je rekao da posle dodatnih analiza je utvrđeno da nije reč o težoj povredi.

 – Dobro je. Magnetna rezonanca je čista, Petrušev nije doživeo težu povredu. Na osnovu informacija koje imam od strane lekare u pitanju je distorzija, ali će Petrušev brzo na teren. Nije trenirao, ne mogu da procenim da li će biti u sastavu tima za drugi meč serije – naglasio Barcokas.

Ovo je vest koja je obradovala navijače košrakaške reprezentacija Srbije, s obzirom da je postojao strah da će bivši igrač Crvene zvezde propustiti Olimpijske igre.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst