Astrolozi istiu da je Ovnovima, Lavovima, Devicama, korpijama i Jarevima predodreeno da budu bogati.

Kada se radi o bogatstvuastrolozi otkrivajuda je ovim znakovima jednostavno zapisano u zvezdama da budu bogati.

Ovan

Ovnovi su predvodnici, koji su neustraivi i uvek ele vie i bolje. Vole novac, ali isto tako su sposobni da ga zarade. Nije im strano ni da rade po vie poslova, samo kako bi bili materijalno situirani. Spremni su na rizik, ali im se on, kada je ulaganje novca u pitanju, najee i isplati.

Lav

Poznato je da se Lavovi smatraju kraljima Zodijaka, a to se odnosi i na novac. Vano im je da ulau u znanje, tee unapreenju, a i roeni su efovi. Pare ih takorei vole, a u biznisu su okrutni, ali pravedni. Ono to zarade u privatnom poslu, umeju da raspodele kako treba i svojim zaposlenima.

Foto: Shutterstock

novac

Devica

Device su marljive, precizne i nisu sklone rizicima, kada je posao u pitanju. Imaju poseban odnos prema novcu, pa podjednako cene i jedan zaraeni dinar, kao i milione.

korpija

korpije jesu vredne, ali isto tako sklone da zamure na zakon, kada je biznis u pitanju. Kod njih „cilj opravdava sredstvo“. Deo zaraenog novca uvek ostavljaju sa strane, za crne dane. Poto iskreno vole novac, spremni su na sve kako bi ga zaradili.

Jarac

Hladnoa i neempatija Jarca, stvorena je za surovi svet biznisa i novca. Britki um je ono to e mu omoguiti da zgrne bogatsvo, a odusutvo emocija mu u tome samo pomae. Pre uputanja u biznis, pravi svoj biznis plan i ide ka cilju.

Krvlju je na meni napisao

sledea vest

Originalni tekst