Haris i Melina šokirali su sve krajem svoje ljubavne priče o čemu čaršija danima bruji. Sada je isplivala i fotografija snimljena onog dana kada su pevač i modna kreatorka stali na ludi kamen.

Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Detalji njihovog razlaza pune novinske stupce već danima a evo kako je ovaj poznati par započeo svoj bračni život.

Foto: ATA Images

 

U vezu su uplovili daleke 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, a pred matičara nisu žurili pa su u bračnu luku uplovili tek 12 godina kasnije.

Harisov kum bio je Filip Cepter, njegov dugogodišnji prijatelj, a posebno značajno za mladence bilo je to što su ceremoniji prisustvovala i njihova deca.

Kako je Melina kasnije ispričala, sve se odigralo na inicijativu njene kume Slavice Eklston, bivše supruge vlasnika „Formule 1“, Bernija Eklstona.

Naime, Slavica je rekla Melini kako će ih ona venčati na zajedničkom letovanju koje su već bili isplanirali, te je sve i organizovala, a venčanje je održano u Dubrovniku na jahti „Maltese Falcon“ koja spada u najluksuznije na svetu.

Foto: ATAIMAGES

 

Melina je, kako je rekla, venčanicu odabrala spontano, odlučivši da to bude haljina koju je ona kreirala, iz kolekcije 2012. godine. Iako je venčanje održano u tajnosti i daleko od očiju javnosti, fotografije se mogu pronaći na društvenim mrežama, a sve to je podelila upravo melina pre nekoliko godina na svom poslovnom profilu na Instagramu.

Nakon proslave sinovljevog rođendana, Haris pomenuo Melinu! Njegove reči sve iznenadile

sledeća vest

Originalni tekst