Dolazak kompozitora Aleksandra Milića Milija u muzičko takmičenje “Zvezde Granda“ bio je za mnoge iznenađenje, a oduvijek se šuškalo da kompozitora u žiri nije pozvao Saša Popović, kao što je to bio slučaj sa ostalim članovima.

Kompozitor je sada otkrio dugo čuvanu tajnu, ali i šta misli o ovom muzičkom talent šou:

“Mislim da sve što traje 25 godina ima svoju vrijednost i prvenstveno treba čestitati Saši Popoviću i ljudima koji su to započeli, a pogotovo svima koji su to održali, jer se gledanost ne mijenja 25 godina. To je stvarno nevjerovatan rezultat i ja sam zajedno sa svim članovima žirija i produkcije presrećan povodom toga”, započeo je Mili.

Beograd 26. jun 2021. Finale Zvezde granda Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ističe da prije takmičenja i žiriranja nije imao priliku da sarađuje sa Sašom Popovićem, koji je i osnivač produkcije, a onda je otkrio ko ga je doveo u žiri.

“Mi se znamo jako dugo, od početka moje karijere. Nismo nešto sarađivali, ali kako su novi vlasnici mene doveli, to je dobar spoj”, istakao je on, pa nastavio:

“Mene su vlasnici doveli, nisam pričao sa Popovićem. Svi smo ovdje na istom zadatku, da se bavimo kandidatima i da im obezbijedimo budućnost i svako to radi iz svog ugla. Ja imam svoj dio posla, on ima svoj, tako da mislim da je to jedna harmonija.”

(Express / CDM)

Originalni tekst