Glavna tema u medijima poslednjih nekoliko dana je razvod Dženana Lončarevića i njegove supruge Samire, a iz dana u dan pojavljuju se novi detalji bračnog brodoloma.

Dženanova bivša supruga u svom razgovoru za Informer ispričala je da več iako živi u Beogradu, dolazi u Prijepolje i provodi vreme sa porodicom. Njihov zajednički prijatelj sada je za medije otkrio kako je izgledao poslednji susret uskoro bivših supružnika.

Foto: printscreen/facebook

 

– Pre nego što je vest o njihovom razvodu završila u medijima, Dženan i Samira su se poslednji put videli pre desetak dana, i to ispred njihove kuće u Prijepolju. Oni su se na blic videli na parkingu ispred njihovog nekadašnjeg zajedničkog doma. Uopšte se nisu pozdravili, niti su jedno drugom rekli reč. Čim ga je videla, Samira je sela u automobil i otišla do centra grada. Dženan je tad došao samo kako bi pokupio još neke svoje stvari iz kuće. Tad se video i s majkom i decom, malo je popričao s njima i odmah posle toga je krenuo za Beograd. Samira se vratila kući tek kad su joj komšinice rekle da je otišao, kako opet ne bi došla u neprijatnu situaciju – ispričao je on.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

On dodaje i da je Dženanov i njegov zajednički prijatelj iz detinjstva zvao pevača kako bi ga pitao zbog čega mu je sve ovo trebalo i zašto se ovako ponaša prema svojoj još uvek zakonitoj supruzi.

– To su moja posla – bilo je sve što mu je odgovorio Lončarević.

Podsetimo, Samira je za medije iznela šokantne tvrdnje o njihovom odnosu, ali i naglasila da će, kad za to dođe vreme, sve detaljno ispričati.

Polovinu ove kuće dele Samira i Dženan Lončarević! Drugi deo pripada porodici pevačevog brata, sve nedavno renovirano (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst