Kada se radi o poslu, lepe vesti stižu za Bikove, Vodolije i Ovnove.

Mlad Mesec u ambicioznom znaku Vodolije, u februaru donosi velike promene u poslovnu stvarnost mnogih horoskopskih znakova, ali tri znaka dobiće posebnu pomoć Plutona i Venere s Marsom, da naprave veliki iskorak u karijeri.

Bik

Mlad Mesec 9. februara biće u vašem sektoru karijere, što ukazuje na veliko unapređenje ili novi zadatak. Suština je da će vaš vladar Venera biti u znaku Jarca, koji je odgovoran za napredovanje i pod uticajem Marsa dobiće puno energije za iskorak.

Važno je da je Uran, dispozitor mladog Meseca, u vašem znaku, što znači da će doneti potrebu da promenite svoj uobičajeni način delovanja kako biste ostvarili svoj cilj.

Stoga će se novi cilj sigurno pojaviti pred vama, ali ćete morati da ga postignete koristeći apsolutno jedinstvene metode. Zato se početkom februara možete odlučiti i za učenje.

Foto: Shuterstock

posao

Vodolija

Mlad Mesec 9. februara je u vašem znaku, što bi moglo doneti potpuno novi ciklus u vaš život.

Sunce i Mesec biće u kvadratu s Uranom u vašem sektoru doma i porodice u vreme događaja, pa ćete morati ozbiljno da promenite svoje navike i kućnu rutinu, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Vi ćete to shvatiti kao krizu, budući da će Lilith biti u sektoru transformacije i čineći trigonski aspekt s Jupiterom i Uranom, doneće strahove povezane sa strahom od gubitka uobičajenog načina života.

Ovan

Mlad Mesec je u vašem timskom sektoru, što bi vam moglo doneti novi tim na poslu, ali ovi ljudi su delom povezani s vašim prošlim vezama. Na primer, stari kolega se može vratiti i ponuditi zajednički rad na novom projektu.

Takođe, bićeete više uključeni u aktivnosti koje zahtevaju korišćenje nekih inovativnih tehnologija i marketing zajednice.

Verovatno ćete razmišljati o pokretanju ličnih društvenih mreža i izraditi web stranicu za promovisanje svojih usluga, navodi astrolog Julija Lifanova za atma.hr.


Horoskopski znaci kojima ljubav nije na prvom mestu! Imaju druge prioritete

sledeća vest

Originalni tekst