NAŠA kadetska odbojkaška reprezentacija (do 18 godina) nije igrala u Strumici (Severna Makedonija) u meču za peto mesto sa selekcijom tkz. države „Kosovo“ na kvalifikacionom turniru za odlazak na Evropsko prvenstvo, koje se od 10. do 21. jula u Sofiji i Plovdivu.

ОТКАЗАН ЈОШ ЈЕДАН МЕЧ СРБИЈА - ТАКОЗВАНО КОСОВО: Одмах тражене санкције за наше!

Foto: Printskrin

Nakon što su protiv samoproglašene Republike Kosovo odbile da igraju srpske juniorke, i to u Sofiji, do takvog meča nije došlo i kod njihovih vršnjaka.

Pritom, prema prištinskim medijima, iz Odbojkaškog saveza Srbije je objašnjeno da je  devetorica igrača bilo pod temperaturom i da nisu zbog toga mogli da izađu na teren. Zato je meč registrovan službenim rezultatom – 3:0.

Međutim, isti izvori tvrde da u OS tkz. države Kosovo traže od Evropske federacije (CEV) da naša selekcija bude kažnjena.

„Orlići“ su u svojoj grupi pobedili Rumuniju sa 3:1, ali ih je poraz od Turske (0:3) bacio na treće mesto. Inače, drugi krug kvalifikacija odigraće se u aprilu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠTA RADI DUŠAN VLAHOVIĆ! Neverovatni Srbin sam vodi Juve do prvog mesta

SI-EN-EN JE ZAPANJEN: Novak Đoković je ovo uradio na Australijan openu, a ovako su Amerikanci o tome obavešteni

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

ČESTO moćemo čuti da „alkohol ubija bakterije“ ili da ubija klice svih vrsta (bakterije, gljivice, viruse…) i da valja „trgnuti“ nešto žestoko kad nas hvata prehlada, spopada želučani virus, kao što bez bojazni srknemo iz tuđe čaše sa žestokim pićem jer tako „ne možemo ništa pokupiti, alkohol ubije sve“. No ispijanje votke ili rakije izgleda ipak neće ubiti klice u našem telu.

21. 01. 2024. u 09: 21

Originalni tekst