Pevačica je nakon pomienja nahvalila Jelenu, sa kojom je sada u odlčnim odnosima.

Pevačica Andreana Čekić i Jelena Karleuša do skoro nisu bile u dobrim odnosima, ali su nakon svega odlučile da zakopaju ratne sekireNakon pomirenja Karli je čak i pohvalila Andreanu na svom Instagramu, što je pevačicu oduševilo. 

Foto: ATAIMAGES

 

Sada je Čekićka gostujući u jednoj emisiji ispričala kako je došlo do sukoba sa Karleušom, ali i pomirenja na kraju. 

– Ja se ne bih na to ni vraćala jer je to bila neka „Tviter“ glupost, šala, njeni fanovi su „skočili“ na mene zbog neke izjave gde sam ja, u principu, htela da budem duhovita, ali njima se to nije dopalo. Bila sam na blok listi (smeh) – sa osmehom je objasnila Andreana, koja je dalje otkrila da je pomirenje došlo preko zajedničkih saradnika. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Svi se mi menjamo… I očigledno se menjamo na bolje. Jeca i ja smo se malo posle družile i u Dubaiju, slučajno smo bile u isto vreme tamo. Jako smo se lepo provele! Mislim da je ona o meni imala drugačiju sliku, rekla mi je tada da sam mnogo dobar čovek, da se to vidi, a ja to isto mislim i o njoj. Mislim da o njoj ljudi, generalno, imaju jako iskrivljenu sliku. Ja sam je doživela kao vrlo emotivno biće, čak i povređenu ženu, ali se ona sa tim bori onako lavovski i to svi znamo. To je Jelena Karleuša. Ako te zavoli, ona će dati sve od sebe… Lojalan je prijatelj – rekla je Čekićka u emisiji „Puls Srbije“. 

sledeća vest

Originalni tekst