Olja Karleuša je govorila o odnosu se mužem Predragom Pecom Petrovićem.

U medijima se pojavila informacija da je pevačica Olja Karleuša okončala svoj brak sa Predragom Pecom Petrovićem nakon sedam godina braka.

Međutim, kako je pevačica rekla, informacije o razvodu ipak nisu tačne.

Foto: printscreen instagram

 

To je klasična dezinformacija! Ne razvodim se! Upravo se useljavamo u novi stan koji smo renovirali. Sve je u savršenom redu! Živeli smo na nekoliko adresa i ponekad bili razdvojeni zbog renoviranja, ali to je to – rekla je Olja za Pink.rs pa dodala:

Foto: Masha Bandjur

 

To je 100 posto dezinformacija! Bogu hvala što je tako i da moj brak neće biti treći o kojem će se na taj način pisati kao što je to bio slučaj sa Draganom i Harisom.

Slavlje u domu Slobe Radanovića: Jelena ponosno pokazala žurku u dvorištu luksuzne vile (FOTO)

sledeća vest

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst