Dženan Lončarević pokušao je da izbegne novinarske ekipe pre večarešnjeg nastupa, a na brojna pitanja predstavnika medija rekao je samo par reči.

Vesti o njegovom razvodu pune novinske stupce već dva dana. Dok njegova supruga rado govori za medije, pevač je ostao nem na sve pozive i poruke.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Večeras je imao nastup u Beogradu, a naša ekipa ga je snimila dok je sa muzičarima nameštao instrumente. Pevač je bio vidno raspoložen i šalio se sa kolegama, kao da ga ono što se događa i ne pogađa previše.

Sa medijima nije želeo da razgovara, pa su svi pokušaji da od njega dobijemo komentar o razvodu od supruge Samire Lončarević naišli na zid.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Dženan se ipak oglasio i odgovorio samo pitanje kako je i kako se oseća.

– Ja sam super – rekao je nasmejani Lončarević i nastavio ka svom automobilu.

Iskoristio je priliku da pozove novinare na svoj koncert u Tuzli idućeg meseca, ali o Samiri i razvodu nije govorio.

Prvo pojavljivanje Dženana Lončarevića! Evo šta radi pevač u jeku priča o njegvom razvodu (VIDEO)

sledeća vest

TV

Kurti na sve načine pokušava da protera Srbe sa severa Kosova! Moramo sa još više fokusa, snage i predanosti raditi na realizaciji projekta Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

Izrael ne bi mogao da opstane bez Amerike! Svet će ući u mirniju fazu ako Tramp pobedi na izborima! (VIDEO) Vašington u strahu jer zna za šta je Iran sposoban! Pakao Bliskog istoka dostiže tačku ključanja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst