KK Crvena zvezda oglasio se o povredama igrača. Strahovalo se od duge pauze za Nikolu Topića i Džoela Bolomboja, loše je prošao mladi plej, dok će Džoel putovati na naredno gostovanje.

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ: Откривено све о повредама Топића и Боломбоја

FOTO: M. Vukadinović

– KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naš plejmejker Nikola Topić tokom utakmice 19.kola Evrolige sa Partizanom doživeo povredu kolena, koja zahteva pauzu od 4 do 6 nedelja.

– Tokom perioda oporavka i terapija klub će blagovremeno obaveštavati javnost o stanju povrede našeg igrača.

– Centar našeg tima Džoel Bolomboj povredio je prst leve ruke. Pregledom je utvrđeno da nema preloma, lekarski tim Crvene zvezde je već sanirao tokom noći povredu našeg igrača, i on će sa ekipom putovati u Ljubljanu.

– Takođe, oporavak našeg krilnog centra Luke Mitrovića teče po planu nakon povrede kolena, nejgov povratak na teren očekuje se uskoro – piše u saopštenju. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst