Pop diva se oglasila za Informer, nakon što smo ekskluzivno objavili privatnu prepisku njenog supruga, Duška Tošića, i Severine Vučković.

Privatna prepiska između Severine Vučković i Duška Tošića, kojoj je Informer ekskluzivno u posed došao, odjeknula je poput bombe.

Besramno flertovanje supruga Jelene Karleuše i hrvatske pevačice privuklo je ogromnu pažnju, a kako bismo čuli i stranu priče srpske muzičke zvezde, mi smo je kontaktirali.

Ništa vezano za Duška me ne interesuje više – bila je kratka Jelena Karleuša za Infomer.

Podsetimo, nakon što je Jelena Karleuša javno ukazala na sramotne izjave Severine Vučković povodom lažnog genocida, Splićanka se obratila pop divi putem Instagrama.

 Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad – napisala je Vučkovićeva, bez imalo stida, na šta joj je JK odgovorila:

– I ti jedi srpski ku*ac i ne talasaj previše. Jer, obraz se ne plaća ni sendvičima, ni parama nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda, pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim – odbrusila je Karleuša.

Originalni tekst