Od kad je Danijel Krejg otkrio da se povlači iz uloge Džejmsa Bonda, obožavatelji najslavnijeg filmskog špijuna zamišljaju svoje omiljene glumce kako preuzimaju ulogu legendarnog agenta 007.

Oni koji su sanjali Henrija Kavila imali su priliku da vide kako bi se on snašao u legendarnoj ulozi kada je ove nedjelje na internetu osvanuo trejler za Bond 26 koji prikazuje njega i Margo Robi kao Bond djevojku. No, stvar je u tome da je trejler lažan.

“Kavil, poznat po svom uglađenom šarmu i neporecivoj harizmi, ušao je u ulogu legendarnog agenta MI6-a sa samopouzdanjem i stilom. Njegov portret Bonda trebalo bi da redefiniše lik za novu generaciju, spajajući klasičnu sofisticiranost s modernom oštrinom”, stoji u opisu viralnog videa koji je pregledan skoro 3 miliona puta otkako je u subotu postavljen na YouTube.

U opisu kreator KH Studio jasno objašnjava da je snimak konceptualni trejler napravljen kao kreativni eksperiment.

“Njegova svrha je čisto umjetnička, s ciljem da zabavi i uključi YouTube zajednicu. Moj cilj je da pokažem svoju kreativnost i vještine pripovijedanja kroz ovaj trejler”, stoji u opisu.

Ipak, s obzirom na užurbanu gomilu online sadržaja i brzinu kojom se konzumira, neki su gledaoci vjerovatno u početku pomislili da je trejler stvaran, iako Kavil ima onaj pomalo animirani sjaj koji imaju likovi generisani vještačkom inteligencijom, a snimak uključuje daleko manje visokooktanske akcije tipične za Bondove trejlere.

Po svemu sudeći, fanove franšize o tajnom agentu oduševila je ideja da se u glavnoj ulozi nađe Kavil uz Margo Robi koja je jedna od najpopularnijih glumica danas.

“Henri Kavil kao 007 je sve što nam treba”, rekao je korisnik, a drugi je dodao: “Wow, Kavil je prirodni Bond. Uzmite ga.”

(Express / CDM)

Originalni tekst