Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) održala je sinoć redovnu godišnju Generalnu skupštinu na kojoj su usvojeni izveštaj o aktivnostima i finansijski izveštaj za 2023. godinu i predlog budžeta za 2024. godinu.

Članovima komore obratio se njen predsednik Dragan Stokić, iz kompanije Eviden, osvrnuvši se na dosadašnje rezultate i strategiju budućeg razvoja. Generalna direktorka CCIFS Sanja Ivanić prezentovala je realizovane aktivnosti u protekloj godini i one koje su planirane u 2024., dok je Miodrag Jelić, blagajnik CCIFS iz kompanije Lesaffre članovima predstavio finansijske rezultate i predviđen budžet za 2024. godinu.

Na ovogodišnjoj Generalnoj skupštini izabrani su i članovi upravnog odbora.

Upravni odbor Francusko-srpske privredne komore u mandatu 2024/2027 činiće:

Milan Belin iz kompanije KEOS;

François Berisot iz kompanije Belgrade Airports;

Alexis Brierre iz kompanije Total Energies;

François de la Moriniére iz kompanije Veolia;

Miodrag Jelić iz kompanije Lesaffre;

Rajko Jovanović iz kompanije Axians;

David Mainguet iz kompanije RATP DEV;

Dejan Marković iz kompanije Schneider Electric;

Nebojša Nedeljković iz kompanije Mecafor Products;

Antonio Rosaci iz kompanije EDF;

Dragan Stokić iz kompanije Eviden.

Francusko-srpska privredna komora osnovana je 2005. godine sa ciljem da se okupi francusko-srpska poslovna zajednica i unapredi bilateralna saradnja dve zemlje. Članica je Unije francuskih privrednih komora u inostranstvu., a danas okuplja preko 100 kompanija i preduzeća u Srbiji, među kojima su Axians, Belgrade Airports, EDF, Eviden, Exclusive Networks, L’Oreal, Le Bélier; KEOS, Mazars, Mecafor Products, MPC  properties, OTP Banka, Saint-Gobain, Schneider Electric, Sladara Soufflet, Telekom Srbija, Total Energies, Tigar Tyres, Veoila, itd.

Post Views: 7

Originalni tekst