Košarkašice Kraljeva savladale su večeras pred svojim navijačima beogradsku ekipu Mega MIS sa 72:68 (12:20, 16:18, 20:18, 24:12) i tako izjednačile skor u polufinalnoj seriji plej-ofa na 1:1.

ОДЛУКА У МАЈСТОРИЦИ: Кошаркашице Краљева у реваншу победиле београдску Мегу

G.Šljivić (arhiva)

Do zasluženog trijumfa kraljevačke „malene“ stigle su posle velike borbe i preokreta pošto su uspele da nadoknade minus od 14 poena u trećoj četvrtini i na kraju uzdignutih ruku napuste parket hale sportova na Ibarskom keju.

Najefikasnije u redovima Kraljevčanki bile su najiskusnije Gobeljić sa 19 i Brajković sa 16 poena, a kod gošći Popović sa 17 i Olić sa 14 poena.

Odluka o tome koja će se ekipa plasiratri u finale nacionalnog šampionata i tako dobiti priliku da se bori za titulu pašće u takozvanoj majstorici u Beogradu narednog vikenda.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst