Pozdrav S, ti si Bik, sa podznakom u Blizancima.

Što se tiče pitanja braka, kada gledam tvoj horoskop rekla bih da je oduvek bilo bolje da si živela u neformalnom odnosu, nego u klasičnom, potpisanom braku. Svaki odnos koji liči na vezu je za tebe bolji.

Foto: Shutterstock

 

Jupiter u tvom znaku je do 26. maja, pa mislim da će čuvati brak, ali u junu dolazi veliki test kada ćeš razmišljati o selidbi ali i donositi iznenadne odluke.

Mislim da takođe postoji verovatnoća da upoznaš nekoga novog do sredine godine. Dakle biće mnogo izazova, a brak nije na stabilnim nogama.


Pitajte astrologa! Svake nedelje potpuno besplatno odgovaramo na vaša pitanja

sledeća vest

TV

Legija piše scenario o ubistvu Đinđića! Čedomir Jovanović: Ja i dalje živim taj 12. mart! (VIDEO) Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Live TV

Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Na drugu godišnjicu od početka rata u Ukrajini borbe i dalje traju. Rusi su prethodnih dana postigli uspeh na frontu, a za Ukrajinu su glavne teme – nedostatak oružja i ljudstva. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski Istakao je da je Avdejevka nova linija odbrane, kao i da su dalji zadaci jačanje granica države. Predsednik Rusije Vladimir Putin leteo je na najvećem supersoničnom avionu na svetu. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su sa Biljanom Šahrimanjan Obradović iz Centra za stratešku analizu i Draganom Vujičićem, novinarom iz Večernjih novosti, a putem vajber uključenja javio se Danijel Simić iz Udruženja novinara RS.

Udarne pesnice duboke države kreću na Rusiju! NATO i SAD očekuje pakao Putinovih vazdušno-kosmičkih snaga! (VIDEO) Nož u Ribnikaru uteruje strah u kosti celoj naciji! Ne smemo da dozvolimo da se ponovi masakr (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst