Mart je pred nama, a mi se nalazimo u sezoni Riba koja donosi puno nejasnih informacija, pa je bitno da ne pravimo pogrene procene. Planetarna pozicija e pojedinim znakovima vie odgovarati za novac nego ostalima.

Merkur se nalazi u Ribama do 10. marta, pa je vanodva puta da proverite injenice pre nego to na osnovu njih donesete neke odluke.

Igramo jo jedan zvezdani rulet, a planete e pojedinim znakovima biti naklonjene vie za novac nego ostalima.

Saznajte kako su planete naklonjene vaem znaku u martu mesecu:

Foto: Shutterstock

OVAN

Venera u Ribama donosi vam zaradu na osnovu posla za koji neete biti zvanino prijavljeni. Isto tako, tokom marta treba da se uvate prevara za novac, jer e biti mnogo obeanja, a malo realizacije.

BIK

Oekujete novac preko prijateljskog kontakta, a planete u Ribama to usporavaju, ali vam donose i pogrene procene. Nije iskljueno da imate pogrena oekivanja od jedne osobe za koju mislite da vam je partner u poslu.

BLIZNACI

Nalazite se u periodu kada ste nezadovoljni poslom, ali i finansijama. Potrebno je da saekate drugu polovini marta kako bi se situacija popravila.

RAK

Odlian mesec za sponzorstva, ali i zavravanje pitanja nasledstva. Sunce u Ribama vam odgovara, pa moete da zaradite veliki novac posredstvom inostranstva.

Foto: Shutterstock

LAV

Od 11. marta Merkur poinje da radi za vas, pa e novac da stie sa svih strana. Saradnja sa nemakim govornim podrujem moe da vam uvea zaradu.

DEVICA

Venera u Ribama vam ne odgovara, pa ete trpeti gubitke kroz poslovnog partnera. Moete lako da zaponete saradnju koja vam se nee isplatiti.

VAGA

Mars u Vodoliji do 22. marta vam donosi novac. To je vreme kada moete i hobi da pretvorite u biznis ali i da otvorite recimo ugostiteljski objekat.

KORPIJA

Imate velika oekivanja od poslovnog partnera za novac, ali e sve ii sporije nego to mislite. Ovo je period godine kada treba da tedite, a ne da se rasipate sa novcem.

STRELAC

Imaete puno trokova oko stana u prvoj polovini marta. Dobar aspekat Saturna i Jupitera donosi vam novac koji ste odavno zaluili, ali stie sa zakanjenjem.

Foto: Shutterstock

JARAC

Pluton u Vodoliji osigiurava vam dobru zaradu. ak e i rizik da vam se isplati u narednom periodu. Moete da igrate igre na sreu.

VODOLIJA

Tokom veeg dela marta ete pregovarati o finansijama. Bie mnogo obeanja, a nervirae vas to smatrate da zaluujete veu zaradu. Mogua je manja poviica ili bonus.

RIBE

Drugi deo marta vam donosi sigurnu zaradu. To je period godine kada e se novac lepiti za vas. Iako ete u prvim danima marta biti nezadovoljni finansijski, drugi deo meseca donosi vam poboljanje.

Pred nama je moan astro period! 28. februar je kljuan datum - Merkur i Sunce se sudaraju sa Saturnom u Ribama

sledea vest

Originalni tekst