Jedan od vesnika proleća i sunčanih dana svakako su i češće posete platformama za bukiranje smeštaja i pogledi uprti u pasoše. Bilo da planirate produženi vikend ili osmišljavate gde ćete provesti letnji odmor, donosimo vam opcije uz koje će planiranje – ali i putovanje – biti jednostavniji, praktičniji i komforniji.

Savršeni saveznik biće vam vaša Mastercard kartica. Vaša platna kartica je mnogo više od sredstva plaćanja, a zahvaljujući programima i pogodnostima koji dolaze uz karticu, omogućiće vam da pronađete najbolji mogući smeštaj, ali i sve potrebne usluge na putovanjima i uz to, ostvarite dodatne benefite.

Krenimo od smeštaja. Popularna platforma Booking mnogima je omiljena kada su u pitanju smeštaj i njegova rezervacija, ali i provera kvaliteta usluge. Rezervišući smeštaj putem platforme Booking.com, ukoliko koristite svoju Mastercard Premium karticu, možete ostvariti povrat novca od 4% u iznosu rezervacije. Sledeći korak – transport. Jedna od sjajnih pogodnosti koju vam vaša Mastercard Premium kartica obezbeđuje jeste ta da tokom čekanja letova iz Beograda, Sarajeva ili Beča, na aerodromima možete potpuno besplatno koristiti Biznis klubove koji pružaju neograničenu konzumaciju hrane i pića, besplatan Wi-Fi, bogat asortiman štampe i druge pogodnosti.

Na samoj lokaciji možete ostvariti popuste od 10% do 20% za rentiranje vozila putem Avis-a ili Hertz-a, tako da maksimalno možete uživati u obilasku željene lokacije.

Na kraju, ima li putovanja bez malo šopinga? Možemo vam predložiti da pre samog puta istražite opcije i obavezno to uradite putem Mastercard Travel Rewards programa koji vam omogućava da ostvarite automatski keš-bek kod poznatih i prestižnih trgovaca – hotela, restorana, butika, spa centara…

Uspomene koje nosimo sa svih destinacija koje smo posetili, možemo se složiti, nemaju cenu. Najlepši trenuci sa prijateljima, porodicom i voljenom osobom koje vežemo za sva mesta koja smo obišli i proširene horizonte svi brižljivo čuvamo u galerijama naših mobilnih telefona. A kako bi takvih uspomena bilo što više i kako bi bile što lepše, potreban nam je pouzdan partner. Vaša Mastercard kartica, pored toga što vam omogućava da plaćate gde god da se nalazite i da ne razmišljate o tome da li kod sebe imate keš, donosi vam i brojne pogodnosti zahvaljujući kojima ćete uživati u „svakom novom kilometru“. Otkrijte svet neprocenjivih mogućnosti i plaćanjem svojom Mastercard karticom, otkrijte najlepše destinacije ovog proleća!

Post Views: 20

Originalni tekst