Jovana je odrasla u Ljigu, a sada su njene komšije progovorile o celoj porodici Jeremić.

Jovana Jeremić, poznatija kao kraljica šera, trenutno je jedna od najpopularnijih voditeljki na našim prostorima. Ona vodi „Jutarnji program“ na Pinku i svi imaju samo reči hvale za njen rad.

Sada su njene komšije iz Ljiga, gde je njena porodica držala i restoran, progovorile o njima.

Foto: Masha Bandjur

 

– Kad je završila maturu ovde u Ljigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom za maturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo „đak generacije“, a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada. Obradović se taj advokat preziva, a zvali su ga Muja, po ocu – ispričala je komšinica, a potom su otkrili da Jovana nije jedinica, već da ima brata i sestru.

Foto: Masha Bandjur

 

– Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran „Dva brata“ na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih „buve“ ovde po Ljigu – otkrila je komšinica.

Jedan komšija ističe da Jovanu vole, ali je „lujka“, te da je oduvek volela da bude popularna.

Foto: Masha Bandjur

 

– Njoj dete stalno čuva majka. Ona je doveze i ostavi tu po nedelju dana, ode za Beograd. Inače, lujka je Jovana prava, ali je naša, pa je volimo. Mene samo nervira to što je ona vodila „Parove“ sa diplomom pravnog fakulteta, meni je to ispod svakog nivoa. Ali to je njen izbor, ona se trudila da dođe u žižu javnosti po svaku cenu, vidimo to sad svakodnevno – kroz smeh je ispričao mladić za medije.

Samo za one sa visokim IQ-om: Računajte sa Asminom Durdžićem plodne dane Aneli Ahmić

sledeća vest

Originalni tekst