Košarakši Finiks Sansa igraju protiv ekipe Denver Nagetsa, a u taj meč bi mogli da uđu značajno oslabljeni.

НИШТА ОД БАЛКАНСКОГ ДЕРБИЈА: Нуркић побегао од Јокића?

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi američki novinar Don Rankin, Bredli Bil i Jusuf Nurkić su upitini za večerašnji meč. Bil zbog povrede prsta, a bosansko-hercegovački košarkaš zbog uganuća noge.

Bradley Beal (finger) and Jusuf Nurkic (ankle) QUESTIONABLE for Wednesday’s game at #Nuggets. #Suns — Duane Rankin (@DuaneRankin) March 26, 2024

Jokić se posle pauze od jednog meča, vratio u meču sa Memfisom i za 30 minuta provedenih na parketu imao 29 poena uz 11 skokova i osam asistencija.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)

TIP

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: „Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa“ (VIDEO)

„Kladioničarske priče“ Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama našeg čuvenog tipstera i njegovih gostiju.

22. 03. 2024. u 16:01

Pročitajte više

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

NOVI PILOT PROJEKAT: Sportski savez Srbije u saradnji sa Centrom za sportsku edukaciju i vežbanje

NOVI PILOT PROJEKAT: Sportski savez Srbije u saradnji sa Centrom za sportsku edukaciju i vežbanje

SPORTSKI savez Srbije potpisao je još jedan protokol o saradnji, ovoga puta sa Centrom za sportsku edukaciju i vežbanje. Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković žele da od ove godine pokrenu još jedan pilot projekat u čijem fokusu će biti procena posturalnog statusa dece u senzitivnim fazama rasta i razvoja, drugim rečima procena držanja tela kod dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. Gosti Sportskog saveza Srbije bili su ispred Centra za sportsku edukaciju i vežbanje prof. dr Dejan Madić i predavač dr Zoran Milić.

27. 03. 2024. u 17:52

Originalni tekst