Sloba Radanović održao je večeras promociju na kojoj je priznao da je ime novog albuma odlučio da promeni, delom i zbog skandala sa koleginicom.

Sloba Radanović i zvanično je večeras predstavio novi album, na koji je veoma ponosan. Pevač je istakao da je veoma zadovoljan reakcijama, kao i da kada uporedi novi album sa svojim prvencem, jasno je koliko je napredova. On to vidi kao takmičenje sa samim sobvom i kaže da ako pobdiš samog sebe da si onda uspeo. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pesma treba da me dirne tekstom i melodijom, da u meni izazove emocije da bih je izabrao. Pesmu moram da osetim, ako osetim da mi odgovara ja snimim čak i kad bi kažu da ne bi trebalo da snimam – rekao je Sloba i istakao da se najviše pronašao u pesmi „Vreme besramnih“.

Pevač smatra da je danas kompletno naše društvo besramno i da živimo u „totalno besramnom svetu, u kome je normalno sve čega smo se nekad stideli“.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kako je istakao, mnoge kolege sa estrade su mu već čestitale, jer je sa svima u dobrim odnosima.

Na pitanje novinara da li je pozvao i Daru Bubamaru na promociju, s obzirom da je prvi „spustio loptu“ posle skandala oko pesme „Infarkt duše“ Sloba je rekao:

Foto: printscreen

 

– Nisam je pozvao. Mislim da ne bi bilo smisla stvarno, bilo bi previše. Ali zaista nemam loše mišljenje o njoj. Ko zna zašto je sve tako ispalo, ko zna zašto je ona tako reagovala, zašto je to rekla. Da li je namerno ili slučajno ne znam, ali za nekog s kim sam bio u odličnim odnosima ne mogu da kažem sada ništa loše –  rekao je Radanović i priznao da je delom i zbog situacije sa Darom Bubamarom odlučio da se album ne zove „Infarkt duše“ već „Vreme besramnih“.

Šta je još Sloba otkrio na svojoj promociji pogledajte u videu ispod:

Ognjen Vranješ u provodu sa Slobom Radanovićem! Fudbaler slavi pevačev novi album, tu je i Jelena  (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst