Centar Denvera Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg igrača Zapadne konferencije u poslednjoj nedelji regularnog dela NBA sezone.

НИКО НИЈЕ БОЉИ ОД СРБИНА: Још једно признање за Јокића

FOTO: Tanjug/AP

Beležio sjajne brojke u poslednjoj nedelji regularnog dela NBA sezone.

Somborac je briljirao na utakmicama koje su odigrane od 8. do 14. aprila. Prosečno je postizao 26,5 poena, 11,5 skokova, 7,8 asistencija i tri ukradene lopte, a Nagetsi su ostvarili skor 3-1.

Nikola je nagradu za igrača nedelje osvojio po drugi put ove sezone i ukupno 14 puta u karijeri, što je najviše u istoriji franšize.

Denver Nuggets center Nikola Jokić and New York Knicks guard Jalen Brunson have been named the NBA Western and Eastern Conference Players of the Week, respectively, for Week 25 of the 2023-24 season (April 8-14). pic.twitter.com/FbNEr9HHUR — NBA Communications (@NBAPR) April 15, 2024

Nikola je poslednju nedelju regularnog dela započeo sa 28 poena, 13 skokova i sedam asistencija protiv Jute. Naredne noći na svom terenu ubacio je protiv Minesote 41 poen i zabeležio 11 skokova i sedam asistencije. U porazu protiv Sparsa imao je 22 poena, sedam skokova i 12 asistencija, a regularni deo sezone završio je sa 15 poena, 15 skokova i pet asistencija protiv Jute.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst