Mlada pevačica Zejna u odličnim je odnosima sa starijom koleginicom, podržava Draganu Mirković u njenoj odluci da ne iznosi detalje razvoda, a iskreno je odgovorila da li bi Dragani bila snajka.

Poznata po raskošnom glasu Zejna će tumačiti jedan od Diznijevih likova na koncertu Beogradske filharmonije na kom će pevači oživeti muzičke hitove iz poznatih crtanih filomva. Na žalost za razliku od bajki srećnih krajeva je sve manje, naročito na estradi. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Razvode svojih kolega Dragane, Dženana, Harisa Zejna nije ispratila.  

– Dragana je meni predivna! Kad god je sretnem ona meni pokaže slike, kako njena deca napreduju. Meni je to prelepo, ona je jedna divna žena. Sa Dženanom sam izgubila kontakt posle PZE, tada smo pričali svidela mu se moja pesma mnogo, ali nisam znala za taj momenat da se razvodi. Žao mi je kad god čujem da je neki dugogodišnji trud došao do kraja, ali ko zna možda je to novi početak i za supružnike koji se rastaju. Tako da nikad ne znaš –  ispričala je Zejna za Svetski radio.

Ona ne veruje mnogo u ono što se piše o Draganinom razvodu.

Foto: YouTube prntscreen

 

  Mislim da ono što je u njenoj glavi nije u novinama. Niko nema prava da je osuđuje, ni nju, ni njene postupke, ako je javna ličnost nije javno dobro. To zašto ona nije ranije presekla i da li je trebalo, to je njena stvar. Možda se ona žena trudila da ta zajednica opstane – smatra Zejna.

Foto: Foto: Printscreen Instagram

 

Na pitanje da li bi bila snajka Dragane Mirković Zejna konstatuje da je mnogo starija od Marka.

Nisam u tom fazonu, ja volim muškarce moje genracije ili starije, ne volim mlađe – bila je izričita pevačica, ali uz konstataciju da su Draganina deca veoma lepa.

Dragana Mirković pozvala Jovanu Jeremić! Voditeljka otkrila šta je pevačica pitala:

sledeća vest

Originalni tekst