NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde i Partizana ima najneobičniju priču ove sezone.

НЕОБИЧНА ПРИЧА БИВШЕГ ФУДБАЛЕРА ЗВЕЗДЕ И ПАРТИЗАНА: Из Српске лиге у клуб који се бори за европске квалификације

Foto: N.Skenderija

Naime, Jovan Krneta je iznenadio sve kada je izabrao da karijeru nastavi u Hajduku iz Kule, timu koji se takmiči u Srpskoj ligi Vojvodine.

Ipak, ostao je na radaru velikih klubova, a posebno interesovanje pokazala je azerbejdžanska Zira, koja je trenutno druga na tabeli tamošnjeg prvenstva.

Krneta je, podsetimo, branio boje Partizana, da bi onda prešao u Zvezdu. Pored „večitih“ igrao je za Sopot, Smederevo, Radnički iz Kragujevca, Inđiju…

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

LIVERPUL JE GOSPODAR LIGA KUPA: Klopova četa se nameračila da po deseti put osvoji ovo takmičenje

ŠAMAR ZAPADU: Svetski šampion video nove uslove da Rusi odu na Olimpijske igre Pariz 2024 i uradio - ovo!

ŠAMAR ZAPADU: Svetski šampion video nove uslove da Rusi odu na Olimpijske igre „Pariz 2024“ i uradio – ovo!

RAT u Ukrajini, odnosno „Specijalna vojna operacija“ kako to Rusija naziva, ponovo je za jednu od „sporednih“ stvari iznedrio i sportski potez. Najnovije vesti na temu „sportske sankcije Rusima“ objavio je Međunarodni olimpijski komitet (MOK), obelodanivši izuzetno stroge uslove za učešće Ruske Federacije na Igrama čiji je domaćin Pariz 2024. godine. Ali, nedugo potom desilo se i jedno „istorijsko NE!“.

23. 01. 2024. u 15: 14

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

ČESTO moćemo čuti da „alkohol ubija bakterije“ ili da ubija klice svih vrsta (bakterije, gljivice, viruse…) i da valja „trgnuti“ nešto žestoko kad nas hvata prehlada, spopada želučani virus, kao što bez bojazni srknemo iz tuđe čaše sa žestokim pićem jer tako „ne možemo ništa pokupiti, alkohol ubije sve“. No ispijanje votke ili rakije izgleda ipak neće ubiti klice u našem telu.

21. 01. 2024. u 09: 21

Originalni tekst