Nikolija je javno pružila podršku porodici male Danke Ilić koja je juče nestala.

Juče je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Zbog nestanka male Danke, sinoć se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem popularno nazvan „Amber alert“, zvaničnog naziva „Pronađi me“, kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.

Foto: Informer

 

Mnoge javne ličnosti su se priključili ovoj akciji, pa su na svojim Instagram profilima objavili fotografiju male Danke.

Ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, oglasila se za medije, vidno potresena zbog nestanka devojčice. 

Foto: Foto: ATA Images

 

– Ne znam šta da kažem, sem da se molimo Bogu da se dete pronađe živo i zdravo. Mislim, ovo je sigurno najveći strah svakog roditelja i svake majke. Verujem da svi rade sve što mogu da se devojčica pronađe što pre živa i zdrava. Šaljem svoju podršku i molitvu. Ne znam kako drugačije da pomognem – rekla je Nikolija za „Telegraf“.

Pored Nikolije, oglasili su se i Ceca Ražnatović, Anđela Ignjatović Breskvica, Maja Berović, Tea Tairović, Sloba Radanović, Vojaž, Aleksandra Prijović, Anastasija Ražnatović, pevačica Ana Sević, pevač Sloba Radanović, manekenka i bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević i mnogi drugi.

Tužan prizor: Ovo se našlo na pragu doma Slađane Milošević nakon njene smrti

sledeća vest

TV

Duboka država preko projekta Putin će razdvojiti Ukrajinu na dva dela, kao Mojsije more! Britanci i Ameri drhte od sledećeg poteza Rusije (VIDEO) Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst