Muzička zvezda prokomentarisala je kolegu, koji je pre nekoliko nedelja izjavio da sa njom nije u dobrim odnosima.

Muzička zvezda Jelena Karleuša tvrdi da ne zna kako izgleda Sloba Radanović, koji je ranije imao oštre komentare na njen račun. Pevač je, podsetimo, u jednoj emisiji istakao da ne razgovara sa JK, što je izazvalo ogromnu pažnju javnosti, a ona je sada odlučila da mu odgovori, istakavši da nije ni čula za njega.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ne poznajem ga. Za početak bih morala da guglam i tačno vidim kako izgleda momak pošto ga ne poznajem. Ne znam kako onda ne razgovara sa mnom, ne razgovaram onda ni ja sa njim. Obično se ne razgovara sa nekim koga poznaješ. Sa jedne strane je u pravu, ne razgovara sa mnom jer ni nema priliku za to. Za početak moram da znam nekoga da bih progovorila reč sa njim. Te ljude kojima guglam ime da bih znala kako izgledaju, ne želim da uvredim, nego stvarno ne znam sva ta imena. Stvarno ne znam ko su ti ljudi, kada mi kažeš Sloba Radanović, kao da si mi rekao Pera Perić. Moram da razmislim ko je to. Interesatno je da svako ko dođe na televiziju nepogrešivo prvo izgovori moje ime, pa čak i da ne razgovara sa mnom, a ni ne poznaje me – ispričala je Karleuša.

– Sa druge strane, sigurna sam da kada bi progovorili sa mnom vrlo brzo bi se pokajali za sve ružno što su rekli o meni. U to sam apsolutno sigurna. I taj dečko, Sloba Radanović, nekada kada me sretne videće da sam neko ko će pritisnuti kočnicu, neće zgaziti bez tragova kočenja. Vrlo sam druželjubiva iako ne delujem tako. Privatno sam sasvim pitoma i blaga. Moram da kažem i ovo, čak i ako ti se neko ne svidi, moraš da poštuješ ono što je uradio. Ti novi koji se pojavljuju pokazuju dozu nepoštovanja kad uopšte komentarišu nekog ko je po karijeri, trajanju, uspehu zaslužio da mu se neko pokloni. Mladi pokazuju nekulturu, nevaspitanje i nepoštovanje… – zaključuje Jelena za Skandal.

Svekrva Tanje Savić došla u Srbiju! Pevačica ugostila Mukijevu majku kako dolikuje, evo gde ju je odvela pre odlaska u Dubai

sledeća vest

Originalni tekst