Domaćica emisije „Svi bi kod Kije“ na Informer televiziji otkrila je sa kim od kolega sa estrade ne razgovara.

Harizmatična voditeljka Informer televizije, Kija Kockar, bila je gošća emisije „Amidži šou“, a tom prilikom bez ustručavanja otkrila je sa kojim pripadnicima estrade nije u dobrim odnosima.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Da li postoji neko s kim ne govoriš sa estrade? – upitao je Ognjen.

– Koliko imamo vremena?! (smeh). Govorim sa svima, zaista. Dobro, ne, sa dve osobe ne razgovaram, i to baš ne govorim – rekla je Kockarova.

– Ko su te osobe, jel’ sme da se kaže? – nadovezao se Amidžić.

– Milica Pavlović i Svetlana Ražnatović – bila je kratka Kija. 

Podsetimo, u istoj emisiji, uvek iskrena Kristina, podelila je sa javnošću da ju je Luna Đogani pozvala da gostuje u njenom podkastu, ali je ona taj poziv odbila.

– Kija, da li bi gostovala u Luninom podkastu kad bi te pozvala da dođeš? – pročitao je voditelj pitanje koje je stiglo za Kockarovu putem društvenih mreža.

– Pa, pozvala me je… Ne bih – kazala je Kija.

– Ne bi? – pitao je Ognjen začuđeno.

– Ali… Iz nekih drugih razloga… Ali, ne – ostala je nedorečena Kija.

Marko i Manuela ljuti na oca! Zbog Draganinog i Tonijevog razvoda odnosi zategnuti, deca ostala u kući s majkom!

sledeća vest

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

Predsednik opštine Šid o migrantskoj situaciji: Nakon osam godina došli smo na nivo da možemo da se bavimo sami sobom, a ne njima! (VIDEO) Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst