Trener koji je najviše puta osvajao Ligu šampiona, čak pet, Karlo Ančeloti, „osvajač“ je i kada se o sadašnjoj supruzi radi.

НЕ ОСВАЈА ОН САМО ЛИГУ ШАМПИОНА: Карло Анчелоти је отео садашњу жену на невероватан начин!

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj 65-godišnji stručnjak, koji je kao igrač AC Milana dvaput (1989. i 1990.) osvajao tadašnji Kup šampiona, otkrio je 2008. da se posle 25 godina braka razveo od Luize Đibelini.

Potom se zabavljao sa Rumunkom Marnom Kretu, ali… 2011. se desila važna promena u njegovom životu.

Naime, te 2011., dok je „don Karlo“ bio trener Čelsija, u jednom restoranu je primetio ženu koja mu se izuzetno svidela. Iako je ona bila na sastanku sa svojim tadašnjim partnerom, Anćeloti je prišao njihovom stolu i na italijanskom joj rekao: – Pomislićeš da sam lud, ali znam da ćemo jednog dana ti i ja biti u braku. Čovek za stolom nije znao italijanski.  Žena kojoj je prišao – jeste: – Pa, naravno… Sledeći put (kada se budemo sreli) nosiću burmu – rekla mu je ona, nasmejana, pomalo u neverici, ali, svakako, zadivljena takvim pristupom.

U pitanju je bila poslovna žena iz Kanade, Marijan Berena Meklej. Anćeloti se raspitao ko je, pa ju je tih dana pronašao ponovo, zahvaljujući zajedničkoj poznanici.

Ponovo joj je prišao … i, od tad su zajedno. U Vankuveru su se venčali 2014. To je bilo pre tačno deset godina.

A pre tačno 65 godina, baš na ovaj dan, 10. juna, na svet je došao Karlo Anćeloti. Najveći osvajač Lige šampiona. 

Ali, i ne samo nje…

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje „orlova“ – Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst