Marko Bijelić je sve više prisutan u medijima.

Svima je poznato da su deca Dragane Mirković u širokom krugu izbegavali da se eksponiraju, ali u poslednje vreme Marko je sve češće prisutniji u medijima.

Otkako vodi majčinu karijeru, Bijelić se svaki dan oglašava na svom Instagram profilu, a ovog puta je rešio da svojim fanovima odgovara na postavljena pitanja.

Marko je iznenadio javnost kada je objavio da razmišlja o preseljenju u Srbiju, a potom je otkrio i šta u Beču radi i da li negde izlazi.

Foto: printscreen/Instagram/markobjlc

 

– Brate, znam da imaš pametnija posla možda, ali je l’ izlaziš ovako po Beču – glasilo je pitanje jednog pratioca.

– Ne izlazim nigde, videćeš me samo u teretani i crkvi – odgovorio je on.

Informer u posedu privatnih prepiski Asmina i navodnog Anelinog ljubavnika: Evo šta mu je Durdžić trazio, haos ne jenjava!

sledeća vest

Vesti

Vulin sa predsednikom Interpola u UAE! Dobri odnosi prijateljskih država Sandra Božić: Miljušu i sličnima smeta sve ono što se u Srbiji izgradi

Politika

Sandra Božić: Miljušu i sličnima smeta sve ono što se u Srbiji izgradi

Kada govorimo o rеzultatima i čija jе politika dovеla do toga da Srbija danas budе najrazvijеnija zеmlja u okružеnju, Alеksandar Vučić jе tu borbu odavno dobio i to potvrđuju izgrađеni autoputеvi, prugе, bolnicе, školе, vrtići, fabrikе kojе sadašnja opozicija nе bi mogla samo da okrеči ukoliko bi bila na vlast, saopštila je danas Sandra Božić član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе.

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

Ako ste zaposleni u ovim sektorima smeši vam se ogromna zarada: Tri delatnosti u Srbiji imaju prosečnu platu veću od 200.000 Ivica Dačić uputio je saučešće povodom smrti dr Miladina Kovačevića: Ogroman gubitak za nauku i za rad svih državnih institucija

Originalni tekst