OPOZICIONI mediji „N1“ i „Nova S“, objavili su na svojim portalima kako je u Krfskoj ulici br.7a GO Zvezdara gde se od 2008. godine nalazi „Svratište za decu“ prijavljeno 93 birača.

НАСИЉЕМ ПРОТИВ СРБИЈЕ! Опозициони медији ударили на социјално угрожена лица!

Foto: Printskrin

Iza lažne vesti koju su namenski plasirali kako bi uneli nemir među građanje, krije se istina koju oni ne žele da otkriju.

Posetom Centru za socijalni rad u Beogradu i razgovarom sa nadležnima, otkriveno je da na toj adresi jesu prijavljeni građani, ali socijalno ugroženi i bez stalne adrese boravka, osobe koje su izašle sa izdržavanja zatvorske kazne kao i sami korisnici centra.

– Zakon o prebivalištu i boravištu građana, propisuje mogućnost prijave građana na adresu Centara za socijalni rad, ukoliko ta lica nemaju mogućnost da se prijave na drugoj adresi. To su korisnici Centara za socijalni rad, lica u situaciji beskućništva, deca bez roditeljskog staranja, lica koja su izašla sa izdržavanja zartvorske kazne, lica i porodice iz neformalnih naselja koji nemaju adresu prebivališta, pa je neophodno da se prijave na centar kako bi ostvarili dalje svoja prava. Ta lica imaju obavezu da se javljaju centru i ukoliko dođe do promene statusa da to prijave nama kako bismo ih istog moneta odjavili sa adrese – rekla je Nataša Popadijak, rukovodilac odeljenja Zvezdara Gradskog centra za socijalni rad i dodaje da ovakvi naslovi ruše ugled ove instutucije:

– Ovakvi naslovi ruše ugled naše institucije, budući da se stvarno radi o korisnicima koji su na evidenciji Centra za socijalni rad – zaključuje Popadinjak.

Opozicioni mediji ne biraju na koga će „udariti“, te su sada otišli korak dalje i socijalno ugrožena lica pokušali da uvrste u svoje prljave igre, što još jednom potvrđuje da oni samo i isključivo idu „Nasiljem protiv Srbije“.

BONUS VIDEO: GRBOVIĆ: Vučić nikada neće priznati genocid u Srebrenici, to ćemo uraditi mi kada dođemo na vlast!

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst