Nakon što je u medijima odjeknula vest da je Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju, voditeljka Jovana Jeremić se oglasila na svom profilu i podržala odluku.

Pevačici Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na jednom nastupu u Sarajevu pokazivala dvoglavog orla koji predstavlja simbol „Velike Albanije“. Ona je danas pokušala da uđe u Srbiju, ali su je policijski službenici zadržali na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Sada se na svom Instagram profilu oglasila voditeljka Jovana Jeremić koja je podržala odluku da se pevačici zabrani ulazak u Srbiju. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Bravo za Srbiju! Srbija nije šaka zobi da je pozobe svaka vrana. Sledeći put neka razmisli šta će da pokazuje. Napolje, bre, svako ko ne poštuje Srbiju i Beograd, koji je metropola regiona. Mi smo u emisiji „Jutro sa dušom“ objasnili i predložili da se Selmi zabrani ulazak. Drago mi je što su nadležni „čuli“ naš predlog, jer smo socijalno i državno odgovorna emisija – napisala je Jovana na svom Instagram profilu. 

Podsetimo, na temu bosanskohercegovačke folkerke oglasio se i doskorašnji direktor BIA-e, Aleksandar Vulin.

Foto: Printscreen/You Tube

 

– Ne možete pokazivati simbole „Velike Albanije“ i uzimati novac u Srbiji. Kome je „Velika Albanija“ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere – rekao je on. 


Smeh do suza! Pesnički duel Miljane Kulić i Darka Tanasijevića oduševio gledaoce, zadrugarka brutalno oplela po bivšima (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst