Pred nama je nedelja puna nepredvidivih događaja jer se pet planeta nalazi u Vodoliji, koje snažno menjaju život svih horoskopskih znakova. Takođe, pun Mesec očekuje nas u znaku Device 24. februara, a imaće uticaj na Device, Strelčeve, Ribe i Blizance. Tri horoskopska znaka među kojima su Vage, Vodolije i Blizanci mogu da iskoriste uticaj planeta iz Vodolije, tako da je vreme za velike promene.

OVAN

Posao  – Sezona Riba donosi vam razne afere i malverzacije na radnom mestu, pa lako možete da saznate da je neko želeo da vam „podmetne nogu“ na poslu. Sve ono što vam deluje izvesno može da se ispostavi kao potpuno drugačije, tako da treba da budete oprezni sa pregovorima.

Ljubav Venera u Vodoliji u kombinaciji sa Marsom i Plutonom stavlja ljubav na test, tako da emotivno, sve mora da se menja, pa čak i vi i partner. Nove životne okolnosti uticaće na vaš ljubavni život. Ukoliko ste slobodni, pretvorićete jedno prijateljstvo u ljubav.

Zdravlje – Psihološki problemi.

BIK

Posao – Venera u Vodoliji zajedno s Marsom i Plutonom donosi vam iznenadne promene na radnom mestu. Pojedini pripadnici vašeg znaka će želeti da menjaju profesionalno usmerenje ili firmu. Moguća je promena pozicije na radnom mestu, samo što ćete biti iznenađeni jer će sve stići bez najave.

LjubavMars u Vodoliji donosi vam test u ljubavi. Najvažnije je da ne opterećujete partnera sa poslovnim problemima jer sledi puno promena u intervalu do kraja februara. Ukloliko ste slobodni, iznenada možete da uplovite u romansu sa osobom koja vam je sudbinsku predodređena.

Zdravlje – Lošije.

Foto: Shutterstock

 

BLIZNACI

Posao – Predstojeću nedelju treba da iskoristite da naučite nešto novo o poslu koji radite. Drugi deo nedelje nagoveštava velike promne na radnom mestu, tako da ćete morati više da se prilagođavate. Idealan je period za daleka putovanja, ali i usavršavanje jezika.

Ljubav – Imate zategnut odnos sa voljenom osobom. Mnogo toga se nakupilo, a partner nije fleksibilan da menja stavove, tako da će biti puno nesporazuma u komunikaciji. Ukoliko ste slobodni, maštaćete o susretu sa osobom koja dolazi sa putovanja.

Zdravlje – Slabije.

RAK

Posao – Naglašeno osmo i deveto polje donosi vam odličnu nedelju za sponzorstva ali i daleka putovanja. Svaka promena ambijenta ili saradnja sa inostranim firmama može da bude konstruktiva. Vreme je da iskočite iz svog ustaljenog okvira na poslu kako biste naučili nešto novo.

Ljubav – Pojačana strast, tenzije i nestrpljivost su nešto što će biti prisutno u odnosu sa partnerom. Ipak, Saturn u devetom polju ukazuje da je najbolje da promenite grad u kojem se nalazite, makar na kratko, jer će to prijati vašem odnosu. Slobodni Rakovi imaju priliku da sretnu osobu koja dolazi iz inostranstva.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao – Planete u Vodoliji vam ne prijaju, pa ste na izmaku snage. Trpećete kritike na račun svog rada, a ako imate poslovnog partnera, vaš odnos će biti na testu. Moguće je da se odlučite za potpuno novi vid saradnje u poslu koji će da promeni tok budućnosti u poslovnom smislu.

Ljubav – Sunce u Ribama donosi vam više empatije u bilo kakvim odnosima. Imaćete poznanstvo sa osobom koja je brižna i ranjiva, što će vam prijati. Ukoliko ste u braku, ne bi bilo loše da isplanirate zajedničko putovanje. Prijaće vam Vodolije i Ribe.

Zdravlje – Slabije.

DEVICA

Posao – Mars, Venera i Pluton u šestom polju donose vam promene na poslu. Mnogo toga vam neće odgovarati jer će doći iznenada i bez najave. Međutim, moraćete da se prilagođavate novonastalom sistemu rada. Ukoliko imate poslovnog partnera, biće puno neslaganja u narednim danima.

Ljubav – Vaša ljubav je na testu. Saturn u Ribama donosi ozbiljan pristup bilo kakvom emotivnom odnosu, tako da morate da se menjate i vi i partner. Ukoliko ste slobodni, sledi vam susret sa osobom koja je mlađa od vas nekoliko godina.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao – Ulazak Sunca i Merkura u Ribe donosi vam novu organizaciju rada na poslu. Imaćete nova zaduženja i nešto od toga može da vam padne teško, ali ćete morati da se prilagođavate. Planete u Vodoliji ukazuju da ste kreativni i imate nove ideje, tako da treba da spojite lepo i korisno.

Ljubav – Venera u Vodoliji zajedno sa Marsom donosi vam nova poznanstva na mestima javnog tipa. Očekuju vas sudbinski susreti sa osobama koje mogu da vam promene život. Ukoliko imate partnera, možete da poradite na proširenju porodice.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Planetarna gužva u Vodoliji vam donosi komplikacije, kako kod kuće, tako na poslu. Nalazite se na nekoj vrsti životne prekretnice, pa želite drastično da menjate svoj život ali i posao. Nije isključeno da ćete iznenada doneti poslovne odluke koje mogu da promene vašu budućnost.

Ljubav – Mars i Venera u Vodoliji u aspektu sa Plutonom donose vam test u ljubavi. Potrebno je da probate da napravite kompromis sa partnerom, ako želite da donose pregrmi krizu do kraja februara. Ukoliko ste slobodni, uvidećete da nije najbolji period za početak nove romanse.

Zdravlje – Lošije.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao – Naglašeno treće polje donosi vam brojne mogućnosti. Telefon će vam zvoniti non- stop, a imaćete nove pregovore o poslu. Očekuju vas noviteti, ali i usvajanje novog sistema rada koji će snažno uticati na vašu karijeru. U narednim danima možete da radite na završavanju papirologije. Imate veliku moć ubeđivanja.

Ljubav – Merkur u Vodoliji donosi vam dopsivanje i pregovore o susretu. Imaćete puno novih kontakata preko aplikacija za upoznavanje, tako da vas očekuju novi ljudi u životu. Prijaće vam bilo kakav vid dopisivanja. Vodolije i Ribe će vam biti privlačne.

Zdravlje – Dobro.

JARAC

Posao – Planete u Vodoliji nalaze se u vašem polju finansija i donose vam potencijalno veliku zaradu. Sada je šansa da dobijete bolje plaćen posao ili se izborite za povišicu. Vaše zalaganje će biti na ceni, tako da treba da iskoristite ovaj period. Sunce u Ribama može da vam donese potpisivanje važnog dokumenta.

Ljubav – Pošto se fokusirani na novac i obaveze, povremeno zaboravljate na ljubav. Međutim, od sredine nedelje ulazite u period kada ćete početi aktivinije da se dopisujete i dogovarate o susretima. Imaćete mogućnost da pretvorite jedno drugarstvo u ljubav.

Zdravlje   – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao – Vi ste jedan od najmoćnijih znakova Zodijaka jer je pet planeta u vašem znaku, što znači da imate moć da utičete na tok bilo kakvih događaja. Na poslu vas očekuju promene, a i sami ćete biti pokretač mnogih noviteta na radnom merstu. Dešavaće vam se mnogo toga odjednom, pa nećete stizati sve da završite na vreme.

Ljubav – Sunce ulazi u Ribe, tako da ćete imati poznanstvo sa osobom koja je ostvarena i uspešna, ali u isto vreme i emotivna. Ukoliko ste u braku, imaćete nove razgovore sa partnerom oko raspodele finansija. Očekivaćete veću finansijsku podršku od partnera.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Ulazak Sunca u vaš znak donosi vam poboljšanje situacije na poslu. Konačno ćete preuzeti stvar u svoje ruke i uložiti inicijativu koja će doneti rezultate. Ukoliko ste čekali period da sredite poslovne probleme, sada je trenutak da se to reši. 

Ljubav – Merkur u Vodoliji donosi vam nejasne odnose osobama koje vam se dopadaju. Imaćete utisak da osoba koju volite nešto krije i to nije daleko od istine. Čuvajte se osoba koje imaju skrivene namere. Drugi deo nedelje je bolji za susrete.

Zdravlje – Nesanica i psihološki problemi.


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 24. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst