Veze izmeu odreenih horoskopskih znakova su osuene na propast, uprkos velikoj ljubavi.

Astrolozi smatraju da, ak i ukoliko je u pitanju velika ljubav i strast, izmeu pojedinih horoskopskih znakova jednostavno ne postoji mogunost opstanka ljubavne veze.

Vreme pokaa da su karakteri tih znakova toliko razliiti, da ugue emocije, a odnos zapravo postane muenje.

Ovan i Bik

Zbog tvrdoglavosti Bikova i preterano vrste volje Ovnova, njihove svae mogu da poprime ogromne razmere.

Bik i Strelac

Bikovi preferiraju mirne veeri kod kue, dok Strelevi skoro uvek ele da negde skitaju. Na due staze je veoma teko da ova veza opstane.

Blizanci i Jarac

Jarevi su uglavnom usmereni na posao i planiranje svakog trenutka svog ivota, dok su Blizanci vie za zabavu i spontanost. Upravo ta razlika je recept za katastrofu.

Vodolija i Rak

Nezavisni Rakovi i Vodolije koje su slobodnog duha e u poetku imati idilu, koja kasnije moe da se pretvori u netrpeljivost, s obzirom na to da su Vodolije sklone da istiu tue mane, pa i svog partnera.

Foto: Shuterstock

svaa

korpija i Lav

Lavovi ude za komplimentima i flertom i to im je neki dokaz naklonosti, dok su korpije poprilino krte na reima, ali i ljubomorne. Pored toga, nijedan od ova dva znaka nema iskrenu elju za vezivanjem.

Devica i Strelac

Strelevi imaju sebinu crtu, gde ne obraaju posebno panju na druge ljude, pa ih mogu i povrediti svojim postupcima, to Device nikako nee trpeti.

Devica i Vaga

Vage teko prihvataju kritiku i vole da budu u pravu, dok Device nekada nemaju meru u „zvocanju“, to je veliki minus na due staze.

Foto: Shuterstock

svaa

Strelac i Jarac

elja oba znaka za kontrolom je odlian recept za katastrofu. Pored toga, esto im nedostaje seksualne hemije.

Riba i Devica

Osetljiva Riba je veoma emocionalna i sanjiva, dok su Device vie „sa dve noge na zemlji“.

Vodolija i Bik

Konzervativni Bikovi i Vodolije boemi nikako ne mogu da se slau na due staze.

Rak i Blizanci

Dok Blizanci vole da partijaju, Rakovima vie prija ostanak kod kue. Moda e se pridruiti partneru u jednom ili dva izlaska, ali to e biti to.

Meseni horoskop za mart! Bikovi lude na poslu, Ribe se zaljubljuju, a evo ko e zaraditi velike pare

Horoskop

Meseni horoskop za mart! Bikovi lude na poslu, Ribe se zaljubljuju, a evo ko e zaraditi velike pare

Nalazimo se u sezoni Riba, pa sve deluje konfuzno. Merkur se u Ribama pridruio Saturnu i Suncu, pa nas oekuje nejasna komunikacija i lana obeanja do 10. marta. Venera ulazi u Ribe 11. marta, pa unosi vie romantike u emotivne odnose. Ovakva pozicija Venere moe da donese ljubav za Ribe, Rakove i korpije. Mars u Vodoliji zadrae se do 22. marta, to znai da e Lavovi, Bikovi, Vodolije i korpije biti pod tenzijom vei deo meseca.

sledea vest

Originalni tekst