NIKOLA Ranđelović (31) poginuo je u teškoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak na putu iz Knjaževca ka Zaječaru, kada je bio u vozilu na mestu suvozača, dok je vozač K. G. (34) iz Bojnika u teškom stanju prevezen kolima Hitne pomoći u UKC Niš.

НАДАМ СЕ ДА ЋЕШ И НА НЕБЕСИМА НАСТАВИТИ ДА ГРАДИШ Никола је погинуо у тешкој несрећи код Зајечара - Оставио породицу завијену у црно

Foto: Društvene mreže

Nikolini prijatelji opraštali su se na mrežama od njega, deleći poruke uz zajedničke fotografije sa njim. Jedna je posebno privukla pažnju s obzirom na ono što piše i ono čime se Nikola bavio.

– Znam da te je bolelo mnogo toga. Da si u dubini duše bio sam. Uteha je što ti je naša kuća bila utočište i pomoć. Hvala ti za svako druženje i razgovor. Bio si retko dobra duša i čovek. Nadam se da ćeš i na nebesima nastaviti da gradiš, bar neki letnjikovac da možemo s’ mirom popiti kafu. Sada putuj pobratime, tamo gde nema bolesti, ni muke ni bola, nego negde je život beskonačni – pisalo je u jednoj od objava.

Podsetimo, nesreća se dogodila usled neprilagođene brzine i mokrog, klizavog kolovoza, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, točak je tada zahvatio bankinu i udario u betonski stub rasvete, da bi od siline udarca na kraju udario u kuću koja se nalazi sa desne strane kolovoza.

Kako se saznaje, u toj kući niko ne živi godinama, te meštani do jutra i nisu znali šta se zapravo dogodilo.

– Krenuo sam ujutru biciklom i prolazio sam pored te kuće gde su mladići udarili, to je negde na ćošku ulice gde i ja živim. Čuo sam da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, ali ne znam detalje. Video sam samo kada sam prošao da su kola potpuno slupana, u paramparčad – rekao je meštanin sela Gornje Zuniče gde je i došlo do saobraćajne nesreće.

Inače, komšinica porodice Ranđelović još uvek je u šoku da je uopšte došlo do tako stravične nesreće i da je mladi momak poginuo na licu mesta.

– Strašno nam je žao, ne možemo da verujemo još uvek. Oženjen je, ljudi su sada zavijeni u crno, strašno kako je došlo do toga – rekla je komšinica.

Kako se saznaje, Nikola je studirao Građevinsko – arhitektonski fakultet, a živeo je u Vlasotincu, međutim, još uvek nema novih detalja o tome kako je tačno došlo do stravične nesreće. Vozač sa kojim je Nikola bio u kobnom vozilu, zadobio je teške telesne povrede i odmah je prebačen u UKC Niš.

Preminuli mladić je sedeo na mestu suvozača u vozilu „reno megan“ kojim je upravljao K. G. (34) iz Bojnika. Vozač je zadobio teške telesne povrede i odmah je prebačen u UKC Niš, dok je suvozač preminuo u knjaževačkoj bolnici gotovo odmah nakon što ga je dovezla Hitna pomoć.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

OVO JE KUĆA U KOJOJ SE DOGODILO UBISTVO U NOVOM SADU: Muškarac izbo ženu na smrt

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst