Nekadašnji američki teniser, Džon Mekinro ne može nikako da se pomiri sa odlukom organizatora da Nadal ne bude na listi nosilaca, iako su se oni držali striktno pravila.

НАДАЛ НИЈЕ НОСИЛАЦ ТУРНИРА, ТО НЕМА СМИСЛА: Мекинро љут на организаторе Ролан Гароса

FOTO: EPA

– Nema nikakvog smisla da neko ko je 14 puta osvajao turnir ne bude nosilac. Turnir se do sada uvek tako ponašao. Po meni je to ludost. Ovo je najinteresantniji meč prvog kola kog mogu da se setim i najteži u Open eri za igrača poput Nadala –  kaže Mekinro kako piše francuska „Marka“.

Američki teniser nije mogao da sigurnošću prognozira šta će uraditi Nadal u Parizu.

– Može sad da radi šta želi. Voli da se takmiči i čak iako izgubi od Zvereva to ne znači da će svi njegovi rekordi tamo biti izgubljeni. Možda mu je vreme da bude otac, vreme je za sve. Možda grešim i možda će biti u stanju da uradi nešto posebno ovde. Veliki je znak pitanja kako će njegovo telo reagovati kako turnir bude išao. Ako pobedi, u jednu ruku će to biti iznenađenje, ali opet sa druge strane i neće. Da ste me pre deset godina pitali kolikko će puta uzeti pehar, rekao bih četiri ili pet. Ljudi poput njega, Novaka Đokovića i Rodžera Federera su Supermeni – rekao je Mekinro. 

BONUS VIDEO „ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE“: Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst