DIREKTOR Australijan opena Kreg Tajli govorio je o Rafaelu Nadalu istakavši da će još jednom popričati sa Špancem pre nego se vrati u domovinu.

НАДАЛ ДА СЕ ВРАТИ ПОД БИЛО КОЈИМ ОКОЛНОСТИМА: Директор Аустралијан Опена послао неочекивану поруку пред почетак турнира

Tanjug/Ap

Neočekivano, Rafael Nadal se povukao sa turnira zbog mikro pukotine mišića koju je zadobio u Brizbejnu, iako španski mediji tvrde da se od te povrede brzo oporavlja i da je mogao, ukoliko je želeo da igra u Melburnu.

Direktor Tenis Australija i Australijan opena rekao je da se nada Rafaelu Nadalu naredne godine na turniru.

– Planiram da ga vidim večeras, kao što uvek činimo pre nego što napusti grad u narednim danima. Pitaću ga isto pitanje. Rafa je tip igrača koji, sve dok je u formi i zdrav, može da igra, voli da igra.

Navijači španskog tenisera strahuju da bi ovo mogla da mu bude poslednja sezona, s obzirom da već dve godine muči muke sa povredama, te da ove neće ni igrati u Melburnu gde je slavio 2009. i 2022. godine.

– Naravno da bismo voleli da se vrati u Melburn, pod bilo kojim okolnostima, da li da igra ili šta god… Pružićemo mu svaku priliku da se vrati i igra. Da biste osvojili Australijan open, morate da odigrate sedam mečeva na tri dobijena seta, tokom dve nedelje, mislim da je mislio da to neće moći da izdrži. Rafa je takav igrač: neće učestvovati na turniru osim ako zna da je 100 odsto spreman da ga osvoji“, kazao je Tajli.

Australijan open na programu je od 14. do 28. januara. Titulu brani Novak Đoković.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst