Neda je za Informer otkrila da svakodnevno dobija komplimente od suprotnog pola, gde god da se pojavi.

Mukarci se plae da mi priu, kae Neda Ukraden (73)! Legenda pop-folk muzike u intervjuu za Informer govorila je o tome kako joj se mukarci udvaraju, kao i zbog ega to ine porukama, a ne uivo.

Foto: Informer

– esto dobijam poruke na Instagramu, valjda je to pratea pojava drutvenih mrea, dok se uivo teko usuuju da mi priu. Komplimenata uvek ima, gde god se pojavim, da li je to na aerodromu ili ispred zgrade, tu su. Drago mi je to je tako, imponuje mi – kae ona i dodaje da bi vie volela kada bi se mukarci osmelili da joj se udvaraju kao to su to nekada inili.

Pevaica, koja vai za jednu od najlepih i najzgodnijih, istie da klju njene vitke linije lei u uravnoteenoj ishrani koju poslednjih decenija upranjava:

– Volim mediteransku hranu. Voe, povre, maslinovo ulje, blitvu, kuvanu hranu… Ponekad posegnem i za kojim kolaem ili sebi priutim tanjir testenine… Trudim se da sam stalno u ravnotei, a ravnotea je u ivotu uvek bitna.

U odabiru garderobe za javna istupanja pevaica uvek trai savet od erke Jelene. Nedina naslednica kae za Informer da joj to ne pada teko jer njih dve imaju slian ukus.

Foto: ATAIMAGES

– Mama voli da se konsultuje sa mnom oko oblaenja, ona ima svoj stil koji sjajno iznese, ali moram da priznam da imamo slian ukus i da se skoro uvek sloimo – naglaava Jelena.

Neda Ukraden se pred svoj solistiki koncert u Mts dvorani, koji je zakazala za 14. mart, osvrnula i na uspomene koje taj prostor u njoj budi:

– Ja sam po ko zna koji put u dvorani za koju me veu divne uspomene. To je mesto u kom sam odrala svoj prvi veliki solistiki koncert, davne 1975. godine. Tadanji Dom sindikata bio je najprestinije mesto za odravanje koncerata. To je kultno mesto u kojem su mogle da nastupaju samo prave zvezde, odnosno linosti koje imaju ime i prezime, integritet i pevai koji imaju hitove, albume, popularnost. Na poetku karijere, kada su se desili prvi uspesi, naroito kada sam postala lan najvee estradne organizacije „Beogradska estrada“, javila se elja da i ja odrim ba tu prvi koncert. To je bilo ostvarenje mojih snova.

Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Objaviu drugi deo knjige „Zora je svanula“

Ukradenova je ekskluzivno najavila i nastavak svoje autobiografije „Zora je svanula“.
– Bie nastavka, jer se prvi deo zavrava 1992. godinom, koja je predstavljala veliki rez u mom ivotu. Nastavak je od tada, pa do ovih dana i smatram da treba da proe odreeni vremenski period da bi se neke stvari glasno i jasno rekle, da bi o njima smelo javno da se govori – zakljuila je Neda.

sledea vest

Originalni tekst